Velg fritt etter eget ønske

Grunnpakken består av en fast del med de store norske og  internasjonale kanalene - som alle får. I tillegg kan du velge 15 kanaler etter eget ønske i Grunnpakken. Første gang du velger kanaler er det kostnadsfritt. Kanalene blir tilgjengelig på alle programkortene dine.

GrunnpakkenKanalene velger du fra et stort utvalg som du kan se her. I det valgfrie universet av kanaler finnes alt fra musikk- og underholdningskanaler, til sports-, livstils-, film og barnekanaler. Blant de valgbare kanalene finnes også et godt utvalg av etniske og fremmedspråkelige kanaler inkludert både europeiske, asiatiske, arabiske og russiske kanaler. 

Hvordan velger jeg kanaler?

Alle våre kunder med dekoder eller IDTV kan gå inn på MinSide for å velge eller endre valgfrie kanaler. Du kan bytte kanaler så ofte du vil mot et gebyr på kr. 19,- pr. gang. Kanalene velger du inne på MinSide.  

Tips oss om din favorittkanal

Vi vil se etter muligheter til å legge til flere kanaler som kan velges inn i Grunnpakken, og er det noen kanaler du savner blant de du kan velge mellom i dag? Send oss en mail på  tips@canaldigital.no

Her ser du hvordan du enkelt velger kanaler:

Tilbake til Aktuelt

Velg kanaler på MinSide

Logg deg inn på MinSide og velg dine kanaler i Grunnpakken

Les mer om Grunnpakken

Spørreundersøkelse

Hei, vi foretar for tiden en spørreundersøkelse.
Vi setter stor pris på om du kan sette av et par minutter til oss.