TV-  og  bredbåndsløsninger for bedrifter

Canal Digital er Norges største distributør av tv-kanaler og bredbånd via fiber- og kabel-tv-nett. Vi tilbyr gode løsninger for distribusjon av bredbånd og tv for intern- og offentlig visning til bedrifter og institusjoner. Det vil si alle som ser tv andre steder enn i sitt private hjem, eksempelvis bedrifter, skoler, sykehus, puber og flyplasser.

Arrow Prev Arrow Next
Slide Frame

Bedriftsløsninger

Bedrifter, organisasjoner og institusjoner er velkommen til å inngå bedriftsavtaler om distribusjon av tv og internett fra oss. Størrelsesmessig spenner bedriftene over et bredt spekter, fra små kontorer og serveringssteder til store organisasjoner.

Internvisning TV  

Intern visning av TV

Grunnpakken er basistilbudet til våre TV-kunder. I tillegg kan du velge blant våre populære pakker til en fordelaktig pris, eller sette sammen din egen pakke fra et mangfold av kanaler. Vi tilpasser tv-tilbudet til dine ønsker.

offentlig visning TV  

Offentlig visning av TV

Ønsker du å vise TV i din restaurant, pub, lobby, butikk etc. for å skape god stemning og felles opplevelser, trenger du et abonnement for offentlig TV-visning fra oss.

Bredbånd  

Bredbånd

Det tilbys internett til bedrifter som er tilknyttet kabel-tv nettet. Bredbånd via fibernett/ tv-kabelen gir deg en rask og stabil bredbåndsløsning der du selv velger pris og hastighet som passer for ditt bruk. Det forutsettes abonnement for Grunnpakken og at nettet er oppgradert.

Prisliste  

Prislister

Prisene i en bedriftsavtale vil variere avhengig av blant annet kundens behov, ønsker og bedriftens størrelse. Prisene i en bedriftsavtale beregnes ut ifra antall sitteplasser, antall rom og antall personer.

 Kontakt oss  


Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker å bestille, ta gjerne kontakt med oss for en uformell prat på e-post eller telefon.

 

 

 

Tilbake til Storkunde

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker å bestille kontakt vår bedriftsavdeling på telefon eller E-post

Referanseprosjekter

Spørreundersøkelse

Hei, vi foretar for tiden en spørreundersøkelse.
Vi setter stor pris på om du kan sette av et par minutter til oss.