Bedriftsløsninger

Canal Digital er Norges største distributør av tv-kanaler og bredbånd via fiber- og kabel-tv-nett. Vi tilbyr gode løsninger for distribusjon av bredbånd og tv for intern- og offentlig visning til bedrifter og institusjoner. Det vil si alle som ser tv andre steder enn i sitt private hjem, eksempelvis bedrifter, skoler, sykehus, puber og flyplasser.

Arrow Prev Arrow Next
Slide Frame

Hvem kan bestille

Bedrifter, organisasjoner og institusjoner er velkommen til å inngå bedriftsavtaler om distribusjon av tv og internett fra oss. Størrelsesmessig spenner bedriftene over et bredt spekter, fra små kontorer og serveringssteder til store organisasjoner.

Intern visning av TV

Grunnpakken er basistilbudet til våre TV-kunder. I tillegg kan du velge blant våre populære pakker til en fordelaktig pris, eller sette sammen din egen pakke fra vårt mangfold av kanaler. Vi tilpasser tv-tilbudet til dine ønsker.

Offentlig visning av TV

Ønsker du å vise TV i din restaurant, pub, lobby, butikk etc. for å skape god stemning og felles opplevelser, trenger du et abonnement for offentlig TV-visning fra oss.

Bredbånd

Det tilbys internett til bedrifter som er tilknyttet kabel-tv nettet. Bredbånd via fibernett/ tv-kabelen gir deg en rask og stabil bredbåndsløsning der du selv velger pris og hastighet som passer for ditt bruk. Det forutsettes abonnement for Grunnpakken og at nettet er oppgradert.

Prislister

Prisene i en bedriftsavtale vil variere avhengig av blant annet kundens behov, ønsker og bedriftens størrelse. Prisene i en bedriftsavtale beregnes ut ifra:

  • Antall rom
  • Antall sitteplasser
  • Antall personer
Tilbake til Storkunde

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker å bestille kontakt vår bedriftsavdeling på telefon eller E-post

Referanseprosjekter

Referanseprosjekter