Bredbånd og TV til alle

KOMPLETT - er en fleksibel, øknomisk gunstig avtale som gir beboerne TV og bredbånd med mulighet for bredbåndstelefoni.  I tillegg får hver enkelt beboer svært gode rabattfordeler på produkter utover fellesavtalen.

Dette inngår i avtalen:

Rask og stabil bredbåndsløsning

Rask og stabil bredbåndsløsning


Valg mellom 2 hastigheter

Komplettavtalen gir tilgang til en rask og stabil bredbåndsløsning. Avhengig av beboernes behov kan man velge fellesavtale basert på bredbåndsproduktene Komplett 5 (5 Mbps) eller Komplett 25 (25 Mbps). Inkludert i abonnementet er også sikkerhetspakke og e-postadresser.

Førsteklasses TV-tilbud


Grunnpakke med valgfrihet

Canal Digital tilbyr Grunnpakke med valgfrihet. Kunden får en fast del med de store norske og internasjonale kanalene. I tillegg kan hver enkelt velge inntil 15 kanaler fritt - uten ekstra kostnad. Med i Grunnpakken får kundene tilgang til musikktjenesten Wimp og filmleietjeneste.

Valgfri TV-løsning

Dekodere

 

Velg mellom 2 TV-bokser

T-We Mini Box gir tilgang til hele TV-tilbudet både digitalt og i HD. T-We Box gir i tillegg opptaksfunksjonalitet og TV på iPad. (Rabatterte priser gjelder for Komplettkunder)

 

T-We - Se TV når det passer deg


T-We, WiMP og Filmleie

Med digital Grunnpakke fra Canal Digital får våre kunder musikktjenesten WiMP som gir tilgang til et enormt musikkbibliotek på PC og på TV-boksen. Alle får også tilgang til filmleie med tusenvis av filmer på TV-boksen. Med abonnement på T-We Plus får kunden også nye spennende tjenester som Start Forfra og Ukesarkiv.

Pris

KOMPLETT faktureres kollektivt fra 119 kr/mnd per boenhet og kommer i tillegg til leveranse og service av analog Grunnpakke.

Gode rabattfordeler

Ønsker beboeren raskere bredbåndshastighet, bredbåndstelefoni eller flere dekodere enn det som inngår i fellesavtalen, kan dette inngås individuelt med hver enkelt beboer, til gode rabatterte priser. 

Tilbake til Sameier og bore...

Spørreundersøkelse

Hei, vi foretar for tiden en spørreundersøkelse.
Vi setter stor pris på om du kan sette av et par minutter til oss.