Bredbånd og digital-tv til alle

KOMPLETT - er en fleksibel, øknomisk gunstig avtale som gir beboerne Digital-tv, HD- tv,  analog-tv og bredbånd med mulighet for bredbåndstelefoni.  I tillegg får hver enkelt beboer svært gode rabattfordeler på produkter utover fellesavtalen.

Dette inngår i avtalen:

Rask og stabil bredbåndsløsning

Rask og stabil bredbåndsløsning


Valg mellom 2 hastigheter

Komplettavtalen gir tilgang til en rask og stabil bredbåndsløsning. Avhengig av beboernes behov kan man velge fellesavtale basert på bredbåndsproduktene MINI (2 Mbps) eller MAXI (12 Mbps). Inkludert i abonnementet er også sikkerhetspakke og e-postadresser.

Førsteklasses tv-tilbud


Digital Grunnpakke

Canal Digital tilbyr Grunnpakke med valgfrihet. Kunden får en fast del med de store norske og internasjonale kanalene. I tillegg kan hver enkelt velge inntil 15 kanaler fritt - uten ekstra kostnad. Med i Grunnpakken får kundene tilgang til musikktjenesten Wimp og filmleietjenesten GO.

Valgfri digital-tv-løsning

Dekodere

 

Valg mellom 2 dekodere

HD-boksen gir tilgang til hele tv-tilbudet både digitalt og i HD. T-We boksen gir i tillegg opptaksfunksjonalitet. (Rabatterte priser gjelder for Komplettkunder)

Digitale underholdningstjenester

Digitale underholdningstjenster


Digitale underholdningstjenester

Musikktjenesten WiMP som gir våre kunder tilgang til et enormt musikkbibliotek på PC er inkludert i den digitale grunnpakken. Musikktjenesten og Filmleietjensten GO er også tilgjengelig på dekoder. I tillegg har kundene tilgang til TV og filmleie på underholdningsportalen GO på nett.

Pris

KOMPLETT faktureres kollektivt fra 119 kr/mnd per boenhet og kommer i tillegg til leveranse og service av analog Grunnpakke.

Gode rabattfordeler

Ønsker beboeren raskere bredbåndshastighet, bredbåndstelefoni eller flere dekodere enn det som inngår i fellesavtalen, kan dette inngås individuelt med hver enkelt beboer, til gode rabatterte priser. 

Tilbake til Sameier og bore...