Hva er en Ugmi-avtale?

Med en kollektiv avtale om Utvidet Grunnpakke med Internett (UGmI) får alle beboerne i boligsammenslutningen rabatterte priser på bredbånd. Hver enkelt beboer står fritt til å velge om de ønsker å benytte seg av tilbudet eller ikke.

Ugmi

Priser og hastigheter

Har ditt sameie eller borettslag tegnet en kollektiv bredbåndsavtale med oss, får du bredbånd til sterkt reduserte priser. Under finner du en oversikt over hastigheter og priser.

Priser og produkter UGMI

Etablering på kr 695 kommer i tillegg.

Bestill bredbånd

Logg deg inn på "Min side" og bestil bredbånd med UGmI-rabatt. Bestill bredbånd

UGmI - Utvidet Grunnpakketilbud med Internett.

Med UGmI står hver enkelt beboer fritt til å velge om de ønsker å benytte seg av bredbåndstilbudet til Canal Digital. Med UGmI avtalen vil hver enkelt beboer faktureres individuelt ihht prisene i avtalen. Når 40% av beboerne har benyttet seg av tilbudet, faktureres 25 kr pr/mnd per husstand. For boligselskaper som ikke er tilknyttet NBBL faktureres 30 kr pr/mnd.


Hvem kan inngå en UGmI-avtale?

Borettslag og sameier kan inngå en kollektiv avtale om UGmI. Ved å taste inn din adresse i adressesøket kan du se hvilke priser/tilbud/rabattavtaler som gjelder der du bor.

 
Hvordan inngår du en UGmI-avtale?

Ønsker borettslaget/sameiet å bestille UGmI på tar styret kontakt med sin lokale kontaktperson i Canal Digital.


Har du/dere UGmI-avtale fra før?

Har sameiet/borettslaget en UGmI-avtale kan den enkelte beboer bestille bredbånd til rabatterte priser her på websidene eller ved å kontakte kundeservice.

Tilbake til Sameier og bore...

Spørreundersøkelse

Hei, vi foretar for tiden en spørreundersøkelse.
Vi setter stor pris på om du kan sette av et par minutter til oss.