Ny T-We TV-guide

T-We TV-Guide fra Canal Digital Kabel-TV gir deg en innbydende og visuell programoversikt til alle TV-kanalene vi tilbyr i våre kanalpakker. Du kan dele informasjon om favorittprogrammer med dine venner på Facebook og Twitter, og du kan finne TV-programmer ved å søke på nøkkelord, programnavn eller tidspunkt. Du kan selv sette opp hvilke kanaler du vil vise i appen og sortere dem i den rekkefølgen du ønsker.

Planlegg og se hva som er på TV

Ved å bruke bildevisning vil du se et utvalg av filmer og serier som går på TV i kveld. For å lese mer om et program du synes ser spennende ut, klikker på bildet


Appen vil da vise deg hvilken kanal og til hvilket tidspunkt programmet går, sammen med en beskrivende tekst for programmet. 

Del med venner og familie

Du kan dele informasjon om favorittprogrammer med dine venner på Facebook og Twitter, og du kan finne TV-programmer ved å søke på nøkkelord, programnavn eller tidspunkt.


Du kan selv sette opp hvilke kanaler du vil vise i appen og sortere dem i den rekkefølgen du ønsker.

Fjernstyrt opptak kommer

I en senere oppgradering av T-We TV-Guide vil du kunne fjernstyre opptakene på din T-We Box, i tillegg til flere spennende nye funksjoner.


Ny web-versjon av TV-Guiden er også under utvikling og vil bli lansert så snart den er klar!

Tilbake til Aktuelt

Last ned her

 

Snart tilgjengelig i:

Spørreundersøkelse

Hei, vi foretar for tiden en spørreundersøkelse.
Vi setter stor pris på om du kan sette av et par minutter til oss.