Personinformasjon og cookies

Canal Digital respekterer din rett til personvern; det handler om respekt og aktelse for deg som kunde. Canal Digital behandler personopplysninger i tråd med de lover og regler som gjelder i henhold til Datatilsynets retningslinjer. Gjennom personvernerklæringen har vi gjort det enkelt å forstå hvordan vi behandler personopplysninger.

Vi deler ikke dine personopplysninger med uvedkommende, og vi har interne rutiner i henhold til norsk lov om hvordan personopplysninger skal behandles. For å forsikre oss om at dine personopplysninger behandles på en sikker måte, er det kun personer hos Canal Digital og våre nøye utvalgte samarbeidspartnere som har tilgang til informasjonen du gir oss. Våre samarbeidspartnere har alle databehandleravtaler i henhold til personopplysningsloven.

Hvilke personopplysninger ber vi om?

Vi skiller mellom to typer personopplysninger. Den første er opplysninger som vi registrerer ved kontraktsinngåelse og som er nødvendige for administrasjon av kundeforholdet. Derfor er de obligatoriske i kundeforholdet. Inkludert blant disse er navn, adresse, fødselsår, kjønn, telefonnummer, kundenummer, informasjon om fakturering og transaksjoner. Den andre typen personopplysninger er frivillig for deg som kunde å dele med Canal Digital, og som vi trenger ditt samtykke for å lagre. Dette er opplysninger som gir oss bedre informasjon om dine behov og interesser. Disse tilleggsopplysningene gir oss muligheten til å yte deg bedre service og å tilby produkter og tjenester tilpasset ditt behov. Det gir oss mulighet til å gi deg de mest relevante tilbudene samtidig som du unngår å få informasjon om tilbud du ikke er interessert i. Inkludert blant disse er opplysninger om eventuelle samtykker du har gitt, kampanjehistorikk samt eventuelt flere kontaktpunkter. Har du tidligere gitt oss et slik samtykke, men ønsker å endre dette, kan du når som helst kontakte oss og reservere deg mot slike henvendelser. Dette kan du enkelt gjøre inne på "Min side", ved å endre din profil eller du kan ringe vårt kundesenter på tlf: 06090.

Hvordan brukes personopplysningene?

Som nevnt ovenfor, brukes det første og obligatoriske settet av personopplysninger til å administrere kundeforholdet. Det andre og valgfrie settet av personopplysninger brukes til å gjøre kundeforholdet enklere og bedre tilpasset dine behov og interesser. Innsynsrett og rett til korrigering og/eller sletting? Du kan få innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg ved å benytte kontaktskjema på kundeservice siden (velg Personvern som type henvendelse i nedtrekksmeny), ringe vårt kundesenter på tlf. 06090, eller sende brev til oss: Canal Digital Norge AS, 4896 Grimstad. På denne måten kan opplysningene også endres og oppdateres. Det er også fullt mulig for deg å trekke tilbake samtykket om å dele de frivillige tilleggsopplysningene og/ eller hvilke kanaler vi kan bruke for å markedsføre våre produkter til deg.

Hva registrerer vi ved besøk på nettsidene?

Når du besøker våre nettsider registrerer vi automatisk cookies og IP-adresser. Cookies er små biter av informasjon som en internettside overfører til din harddisk, som registreres gjennom din IP-adresse (internettilkobling). Disse opplysningene blir ikke knyttet til deg som person og brukes heller ikke direkte ved henvendelser til deg. Hensikten og bruken av cookies er å gi oss informasjon om hvilke deler av vårt nettsted som er mest populært og hvilke deler som bør endres. Les mer om vår bruk av cookies her

Hvor lenge lagrer vi dine personopplysninger?

Etter dagens rutiner slettes alle kundespesifikke personopplyninger 24 måneder etter at du har avsluttet alle deler av ditt kundeforhold hos oss. Dette iht personvernlovgivningens retningslinjer. Personvernerklæring I denne personvernerklæringen forteller vi hvordan vi behandler personopplysninger og hvordan du selv kan påvirke behandlingen av dine personopplysninger. Datatilsynet setter strenge krav til behandling av personopplysninger, og vår behandling av dine personopplysninger er i tråd med Datatilsynets krav.

Hva er personvern?

Personvernet skal beskytte mot misbruk av dine personopplysninger. Behandling av personopplysninger er regulert i personopplysningsloven. Denne loven skal verne privatlivets fred, den personlige integritet og sørge for tilstrekkelig kvalitet på personopplysninger. For mer informasjon om personvern, se www.datatilsynet.no.

Tilbake til Vilkår og perso...