Dette er musikkvideoene du trenger å se akkurat nå

Har du ikke fulgt med på musikktrendene i sommer? Slapp av, vi oppdaterer deg her.

I år er det 50 år siden The Beatles slapp den legendariske musikkvideoen til «Strawberry Fields Forever» og 25 år siden Pearl Jams «Jeremy» ga publikum hakeslepp.

Nå er musikkvideoen overalt - for eksempel på Youtube, eller på strømmetjenesten TIDAL (som TV-kunde hos Canal Digital Kabel har du TIDAL Basic inkludert). 

Det kule med å se musikkvideoer gjennom TIDAL, er også at du finner tjenesten rett på din T-We-boks. Du kan med andre ord sette sammen din helt egen musikkvideokanal, helt reklamefritt, og utelukkende med låter du liker. 

I sommer har det kommet mange nye videoer, og vi har plukket ut seks aktuelle du virkelig bør sjekke ut. TIDAL-spillelisten med videoene på finner du her. 

Charli XCX - Boys

En musikkvideo som setter kjønnsstereotypiene på hodet. Og ikke minst: For en utrolig fengende låt da, gitt. 

Se i TIDAL

---

Selena Gomez - Fetish

Selena Gomez gjorde enorm suksess tidligere i sommer med «Bad Liar». Nå er Texas-jenta aktuell med singelen «Fetish», et samarbeid med hip hop-artisten Gucci Mane.

Se i TIDAL 

---

Haim - I Want You Back

Det Grammy-nominerte Los Angeles-bandet Haim - bestående av søstrene Este, Danielle og Alana - slapp i juli albumet «Something To Tell You» hvor åpningssporet er den herlige «Want You Back». Len deg tilbake og nyt den minimalistiske musikkvideoen som kler låta ypperlig.

Se i TIDAL  

---

Hester V75 - Baby ta meg

Hip hop-gruppa Hester V75 fra Bergen har for alvor markert seg i norsk musikkliv det siste året. I sommer slapp de musikkvideoen til «Baby ta meg», hentet fra platen «Baby jeg har et problem».

Se i TIDAL

---

Arcade Fire - Electric Blue

Indierockbandet Arcade Fire fra Canada har vært en suksesshistorie siden platedebuten i 2004. Nå er de aktuelle med den rykende ferske «Everything Now»-plata som inneholder godbiten «Electric Blue».

Se i TIDAL

---

Kendrick Lamar feat. Rhianna - Loyalty

Rap-fenomenet Kendrick Lamar forente krefter med Rhianna på suksesslåta «Loyalty» tidligere i år. For en drøy uke siden kom den imponerende musikkvideoen som nærmest er en spillefilm i seg selv.

Se i TIDAL

TIDAL

Alle TV-kunder hos Canal Digital Kabel har TIDAL Basic inkludert.

PS: Du kan også få TIDAL Premium til halv pris.

Stengt