7 grunner til at du bør laste ned T-We-appen i sommer

Ingen grunn til å gå glipp av favorittunderholdningen.

I parken, på stranda, på terrassen. I sommerhalvåret tilbringer vi litt mindre tid foran TV-en, men det betyr ikke at ønsket om underholdning er noe mindre.

Imidlertid bruker vi andre plattformer mer - som nettbrett, mobil og datamaskin.

Rett før jul i fjor lanserte vi en ny T-We-app, og siden da har vi stadig oppdatert og pusset den opp etter hvert som vi har fått tilbakemeldinger fra dere. 

Her er sju grunner til at du bør laste den ned og bruke den i sommer: 

1. Den er gratis

Du betaler ingenting for å laste ned T-We-appen, og heller ikke noe ekstra for å bruke den. Appen er rett og slett inkludert i abonnementet ditt.

Og det er jo smart å få mest mulig ut av det du allerede betaler for, ikke sant?

Last ned fra App Store

Last ned fra Google Play 


2. Den er fantastisk for barn

Appen er helt strålende for ungene dine, som kan kose seg med filmer og serier fra Disney, Cartoon Network, Nickelodeon og mange flere anerkjente leverandører.

Med funksjonen Kids Mode trenger du heller ikke være redd for å overlate telefonen eller nettbrettet til barna mens dere sover litt lenger på morgenen. Så enkelt er det å aktivere knappen:

 

3. Den lar deg se sport på stranda

Lider du av alvorlige fotballabstinenser i sommerpausen? Vi også!

Heldigvis var det derfor høyere makter oppfant treningskampen, og i sommer kan du se storlagenes privatkamper på appen. Det er Viasat Sport-kanalene som viser de fleste av disse.

Viasat Sport er forresten også inkludert i Grunnpakken.
 

 

4. Du kan se hele tv-serier på den …

Ti sesonger av «X-Files». Åtte sesonger av «24». Elleve sesonger av «Criminal Minds». Hele sesonger av TVNorges beste komiserier.

Dette er bare en brøkdel av seriene du kan kose deg med på appen - helt kostnadsfritt for deg med T-We Plus.

 

5. … og en drøss Disney-filmer

For ikke å snakke om at du til enhver tid kan kose deg med flere titalls Disney-filmer i arkivet Disney Movies On Demand.

Eksempler på filmer du kan se nå: «Wall-E», «Rottatouille», «Løvenes konge», «Rive-Rolf», «Trollmannens læregutt», «De tre musketerer», «Mosterbedriften» og mye mer.

 

 

6. Den er superenkel å bruke

«Å se på TV» er et begrep som innebærer så mye mer enn tidligere, og vi skjønner at enkelte kan gå seg vill i jungelen av kanaler og tjenester.

Derfor har vi jobbet mye med å gjøre appen så enkel som mulig. Her snakker vi intuitiv funksjonalitet, store bilder og enkel innlogging (du kan benytte brukernavn og passord fra Min side).

Selv om du ikke har brukt TV-apper fra før, skal denne være lett å forstå. Kundeservice hjelper deg mer enn gjerne hvis det er noe du lurer på. 

 

 

7. Du kan se programmer du gikk glipp av

Hvis du hverken finner programmer direkte eller i det omfattende arkivet, kan du jo også ta en titt i utvalget av programmer som er sendt på den siste uka. Vi lagrer nemlig det meste de store kanalene har vist de siste sju dagene, og lar deg se høydepunktene på nytt. 

Dessuten kan du spole deg opptil to timer tilbake når du er inne og ser på en kanal. 

Last ned fra App Store

Last ned fra Google Play 

Ha en god TV-sommer!