Vær så god: Noen av verdens beste komiserier

Serier fra MTV og Comedy Central er også tilgjengelig for deg. Hva med en dose «South Park» til bussturen hjem fra jobb?

Denne uka slår vi på stortromma: Vi lanserer nemlig Paramount+, som gir deg tilgang til en rekke filmer - både ferske titler og klassikere

Men ikke nok med det: Alle våre TV-kunder får også tilgang til TV-serier fra Comedy Central og MTV - noen av verdens beste og morsomste serier. 

Og du kan se dem på T-We-boksene, i appen og på twe.no. 

Her finner du Paramount+

Komi-orgie

Også seriene vil legge seg i Paramount+-arkivet på T-We-portalen. 

Blant de viktigste Comedy Central-titlene er «South Park», som har fått flere generasjoner med fans siden oppstarten for hele 20 år siden. 

En annen komiserie er «Drunk History», der komikere og skuespillere gjenforteller historiske hendelser mens de (tilsynelatende) har tatt seg en øl eller tre for mye. 

Av annet Comedy Central-innhold finner du blant annet også såkalte «roasts» av folk som Donald Trump og Pamela Anderson, og standup av kjente komikere som Amy Schumer, Pete Holmes og Hannibal Buress

Artige «stunts»

Det er lenge siden musikkvideoer var det eneste som ble sendt på MTV, og flere av deres mest kjente serier dukker også opp i T-We-portalen. 

Blant dem er tenåringskomedien «Awkward», om 18-åringen Jenna som sliter med identitetsproblemer - og særlig når en ulykke blir misforstått som et selvmordsforsøk. 

En annen MTV-serie du kan se, er «Ridiculousness», som er en slags hybrid mellom «Jackass» og «America's Funniest Home Videos» - her får du nemlig se virale internettvideoer av forsøk på stunts som går fryktelig galt. 

Last ned T-We-appen

Se sport, TV-serier og massevis av barneinnhold, når og hvor du vil. 

Stengt