De 10 mest populære filmene i T-We filmleie

Se film hvor og når du vil - på T-We Box, i appen eller på t-we.no. Her er filmene flest leier akkurat nå.

1. Logan

I en nærliggende fremtid, har den slitne Logan påtatt seg omsorgen for en skrantende Professor X fra et skjulested ved den mexikanske grensen. Men Logans forsøk på å gjemme seg fra samfunnet blir problematisk når han krysser vei med en ung mutant som blir forfulgt av mørke krefter.

Mer info

2. Kong: Skull Island

En fantasifull tolkning av myten om King Kong, hvor en merkelig samling med forskere og soldater blir sendt på et hemmelig oppdrag til en uutforsket øy i Stillehavet, en øy som er like vakker som den er forrædersk. Det de ikke vet er at de gikk inn i feil jungel og er på vei rett mot den mystiske Kongs områder. 

Mer info

3. Skjønnheten og udyret

Belle er en smart, vakker og selvstendig ung kvinne som blir tatt til fange av Udyret i slottet hans. Til tross for sin frykt, blir hun venn med slottets fortryllende beboere og lærer seg å se forbi Udyrets forferdelige ytre og oppdager det gode hjertet til den sanne prinsen innenfor. Dette er historien og karakterene publikum kjenner så godt og er så glade i, og endelig er den her i spillefilmversjon.

Mer info

4. Vaiana

Vaiana er en eventyrlysten tenåring som seiler ut på et vågalt oppdrag for å redde sitt folk. På reisen møter hun den mektige halvguden Maui. Han veileder henne i forsøket på å bli en ekte sjøfarer, og sammen legger de ut på en actionfylt reise over det åpne hav

Mer info

5. Fifty Shades Darker

Anastasia prøver å gå videre med livet og glemme den heftige romansen med Christian. Men da en angrende Christian oppsøker henne, kommer de sterke følelsene til overflaten igjen. De innleder et nytt forhold, men denne gangen på mer likeverdige premisser.

Mer info

6. Chips

En uerfaren nybegynner, Jon Baker, og en tøff veteran, Frank "Ponch" Poncherello, blir satt sammen som partnere i motorsykkelpatruljen (Chips). Men de krangler mer enn de samarbeider, så det å kickstarte et partnerskap er lettere sagt enn gjort. Men med Baker sine motorsykkelferdigheter og Ponch sin erfaring som agent kan det kanskje fungere... Basert på tv-serien fra 70- og 80-tallet med samme navn.

Mer info

7. Trolls

Etter at Bergenserne invanderte Trollhjem, må den overoptimistiske Poppy, og hennes motsetning -den praktiske Kvist- legge ut på en reise for å redde vennene sine. Sammen legger duoen ut på en redningsaksjon full av eventyr og uhell. De prøver å holde ut med hverandre akkurat lenge nok til å få jobben gjort, langt borte fra den verdenen de kjenner til.

Mer info

8. Dyrene i Hakkebakkeskogen

I Hakkebakkeskogen bor Klatremus og de små vennene hans i konstant fare for å bli spist av Mikkel Rev og andre rovdyr som ikke klarer å skaffe seg mat på ærlig vis. Når Petter Pinnsvin i tillegg forsøker å spise fornuftige Morten Skogmus sin bestemor, er det på tide å lage en lov for å regulere lovløsheten i skogen. Bjørnen Bamsefar hjelper dem med å innføre loven: Nå skal alle dyrene i skogen være venner og det er forbudt å spise hverandre. Men Mikkel Rev er fortsatt sulten.

Les mer

9. John Wick: Chapter 2

John Wick er tilbake! Den legendariske leiemorderen har virkelig gått lei, men blir tvunget til å utføre enda et mord, med en gammel bekjent i Roma som offer. Men attentatet i Roma blir ikke Johns siste drap; plutselig er hele foreningen av leiemordere ute etter ham, og han har snart ingen å stole på.

Mer info

10. Patriots Day

Den sanne historien om den største menneskejakten i USAs historie. To bomber eksploderer under tradisjonsrike Boston Maraton, og det lokale politiet og FBI må samarbeide for å finne gjerningsmennene. Når det ser som mørkest ut ber myndighetene hele byen Boston om hjelp, og snart blir storbyen finkjemmet for spor etter bombemennene. Men de to terroristene ligger stadig et skritt foran, og oppklaringen blir en kamp mot tiden før de slår til igjen.

Mer info

Passengers

Filmleie

Velg blant de nyeste og beste filmene på T-We. Se filmene på TV, PC/Mac, nettbrett og mobil, når og hvor du vil.