De 10 mest populære filmene i T-We filmleie

Se film hvor og når du vil - på T-We Box, i appen eller på t-we.no. Her er filmene flest leier akkurat nå.

1. Passengers

Ombord på et luksuriøst romskip som er på vei for å kolonialisere en ny planet, våkner en av passasjerene 90 år før tiden på grunn av en feil i søvnkammeret. Etter hvert som ensomheten innhenter ham, står han overfor valget om han skal vekke opp en av de andre passasjerene for å få selskap. Vel vitende om at dette er en fatal avgjørelse å ta på en annen persons vegne.

Mer info

2. Syng

Den stilige koalabjørnen Buster Moon er sjef for et teater som har sett bedre dager. Men Buster er en evig optimist og har ingen planer om å la teateret bli slått konkurs. Han satser sin siste penger en sangkonkurranse mer storslått enn noe annet verden har sett. 

Mer info

3. Assassin's Creed

Gjennom revolusjonerende teknologi som låser opp de genetiske minnene hans, gjenopplever Callum Lynch sin stamfars eventyr i 1500-tallets Spania. Callum oppdager at han stammer fra et mystisk og hemmelig samfunn av "Assassins", og samler opp kunnskap og ferdigheter til å ta opp kampen med den mektige Templar-organisasjonen i dag.

Mer info

4. Lion

En fem år gammel indisk gutt kommer bort fra storebroren sin i gatene i Calcutta, tusenvis av kilometer hjemmefra. Det er en tøff virkelighet for en 5 år gammel bortkommen gutt og han overlever mot alle odds før han endelig blir adoptert av et par i Australia. 25 år senere vender han tilbake til India for å finne familien sin.

Mer info

5. Why Him?

En overbeskyttende far besøker datteren sin på college. Det blir ikke helt som han hadde seg når den nye kjæresten hennes, Laird, dukker opp. Laird er en fremgangsrik millionær, men sosialt handikappet. Ned føler at han ikke passer for datteren, og verre blir det når han innser at kjæresten har tenkt til å fri.

Mer info

6. Collateral Beauty

En vellykket mediemann fra New York opplever en dyp personlig tragedie, og trekker seg helt vekk fra livet han egentlig levde. For å hjelpe han tilbake til hverdagen, legger kollegene hans en drastisk plan for å få han til å konfrontere sorgen på en overraskende måte.

Mer info

7. Trolls

Etter at bergenserne invanderte Trollhjem, må den overoptimistiske Poppy, og hennes motsetning - den praktiske Kvist - legge ut på en reise for å redde vennene sine. 

Mer info

8. The Accountant

Christian Wolff er et mattegeni med mer til felles med tall enn med mennesker. Bak fasaden som ansatt i et lite selskap, jobber han som regnskapsfører for noen av verdens farligste kriminelle miljøer. 

Mer info

9. Keeping Up with the Joneses

Når nye eiere flytter inn i huset over veien blir Karen besatt av å finne ut mer om sine nye naboer, Tim og Natalie Jones. Når de oppdager at Jones-paret faktisk er spioner for regjeringen innser Jeff og Karen at de er involvert i en internasjonal spionfloke. Det blir et eventyr de sent vil glemme.

Mer info

10. Fabeldyr og hvor de er å finne

Under et oppdrag for å dokumentere magiske skapninger kommer magizoologen Salmander Fisle til New York. Noen rømte skapninger skaper problemer som kan påvirke både trollmennenes og den vanlige verden.

Mer info

Passengers

Filmleie

Velg blant de nyeste og beste filmene på T-We. Se filmene på TV, PC/Mac, nettbrett og mobil, når og hvor du vil.