De 10 mest populære filmene i T-We filmleie

Se film hvor og når du vil - på T-We Box, i appen eller på t-we.no. Her er filmene flest leier akkurat nå.

1. The Mummy

Den egyptiske dronningen Ahmanet blir vekket fra sin evige hvile for å hevne seg på den verdenen som urettferdig tok livet hennes. Med seg fra graven tar hun med seg et sinne og en hevnlyst som har ulmet i en grav i tusenvis av år. Et arkeologisk team frakter sarkofagen hjem til Storbritannia, uvitende om at de har sluppet løs en eldgammel forbannelse. Mumien hviler ikke før hun har fått sin hevn.

Mer info

2. Grusomme meg 3

Her kommer et nytt eventyr med Gru, Lucy og de søte døtrene deres, Margo, Edith og Agnes - og selvfølgelig Minions. I "Grusomme meg 3" møter vi en ny figur, skurken Balthazar Bratt, en tidligere barnestjerne som nå har blitt voksen. Han viser seg å bli Grus mest formidable motstander så langt.

Mer info

3. Transformers: The Last Knight

Mennesker er i krig med Transformers, og Optimus Prime har forsvunnet. Nøkkelen til menneskehetens fremtidige overlevelse ligger i fortiden - i den begravde historien om hvordan Transformers kom til jorden. Utfallet av krigen ligger i hendene på en usannsynlig allianse: Cade Yeager, Bumblebee, en engelsk lord og en Oxford-professor.

Mer info

4. Kaptein Supertruse

Basert på den kjente bokserien kommer DreamWorks Animation nå med en komedie om superhelten og underbuksene hans. Filmen handler om to gutter som lager en tegneserie om en superhelt som blir virkelig når de klarer å hypnotisere rektoren på skolen til å tro at det er han som er selveste Kaptein Supertruse!

Mer info

5. Pirates of the Caribbean - Salazar's Revenge

Kaptein Jack Sparrow blir igjen jaktet av sin gamle nemesis, den skrekkinngytende kaptein Salazar. Han er fast bestemte på å drepe hver eneste pirat ute på havet, og kaptein Jacks eneste håp om å overleve er å prøve å finne Poseidons mytiske trefot, et mektig klenodium som gir eieren full kontroll over havet.

Mer info

6. The Boss Baby

The Boss Baby er historien om hvordan nykomlingen i familien kan snu opp-ned på hele tilværelsen din. Men det er også en hjertevarmende historie om betydningen av familien din, fortalt fra ståstedet til den fantasifulle 7-åringen som heter Tim.

Mer info

7. Wonder Woman

Før hun ble Wonder Woman var hun Diana, Amasoneprinsessen, trent til å bli en uslåelig kriger. Hun vokste opp på en isolert øy, men da en Amerikansk pilot krasjer på stranden deres og forteller om den massive konflikten som herjer i verden utenfor reiser Diana, overbevist om at hun kan stoppe trusselen. Mens hun slåss side om side med menneskene for å stoppe all krig, oppdager Diana sine fulle krefter... og sin sanne skjebne.

Mer info

8. Dyrene i Hakkebakkeskogen

I Hakkebakkeskogen bor Klatremus og de små vennene hans i konstant fare for å bli spist av Mikkel Rev og andre rovdyr som ikke klarer å skaffe seg mat på ærlig vis. Når Petter Pinnsvin i tillegg forsøker å spise fornuftige Morten Skogmus sin bestemor, er det på tide å lage en lov for å regulere lovløsheten i skogen. Bjørnen Bamsefar hjelper dem med å innføre loven: Nå skal alle dyrene i skogen være venner og det er forbudt å spise hverandre. Men Mikkel Rev er fortsatt sulten.

Mer info

9. Baywatch

Mitch Buchannon og hans nyansatte, yngre kollega, den selvgode Matt Brody prøver sammen å fange en smuglerring som opererer i strandområdet, hvor de begge jobber som badevakter på stranda.

Mer info

10. The Descendants 2

Når presset om å være kongelig blir for mye for Mal, returnerer hun til sine råtne røtter på De Fortaptes øy, der erkefienden hennes Uma, datteren til Ursula, har tatt plassen som selverklært dronning av byen. Uma, som fortsatt er bitter over at hun ikke ble valgt ut av Ben til å dra til Auradon sammen med de andre barna, leder sjørøvergjengen, inkludert Kaptein Kroks sønn Harry og Gastons sønn Gil, til å bryte barrieren mellom De Fortaptes øy og Auradon, og slipper løs alle skurkene som er fanget på øya en gang for alle.

Mer info

warfor

Filmleie

Velg blant de nyeste og beste filmene på T-We. Se filmene på TV, PC/Mac, nettbrett og mobil, når og hvor du vil.