De 10 mest populære filmene i T-We filmleie

Se film hvor og når du vil - på T-We Box, i appen eller på t-we.no. Her er filmene flest leier akkurat nå.

1. American Made

Filmen er et internasjonalt eventyr basert på den usannsynlige (men sanne) fortellingen om Barry Seal, en livsnyter og pilot som uventet blir rekruttert av CIA for å lede en av de største hemmelige operasjonene i USAs historie.

Mer info

2. Dunkirk

"Dunkirk" er fortellingen om da hundre tusenvis av allierte soldater fra Belgia, Storbritannia og Frankrike er omringet av tyske tropper på stranda ved Dunkerque under den andre verdenskrig.

Mer info

3. Fifty Shades Darker

Anastasia prøver å gå videre med livet og glemme den heftige romansen med Christian. Men da en angrende Christian oppsøker henne, kommer de sterke følelsene til overflaten igjen. De innleder et nytt forhold, men denne gangen på mer likeverdige premisser. Mens Christian forsøker å tøyle sine indre demoner, begynner Anastasia å innse at det finnes sjalu kvinner i hans fortid som vil gjøre alt i sin makt for å rive dem fra hverandre.

Mer info

4. Biler 3

Når legendariske Lynet McQueen blir forbikjørt av en ny lynrask generasjon racerbil føler han seg plutselig utestengt fra sporten han elsker. For å komme tilbake i spillet får han hjelp fra en ung og konkurranseinnstilt mekaniker, Cruz Ramirez, som har sin egen plan om å vinne. Lynet henter inspirasjon fra den en gang så fenomenale Hudson Hornet og et par uventede svinger. Han beviser at #95 fortsatt er å regne med når det virkelig gjelder!

Mer info

5. Grusomme meg 3

Her kommer et nytt eventyr med Gru, Lucy og de søte døtrene deres, Margo, Edith og Agnes - og selvfølgelig Minions. I "Grusomme meg 3" møter vi en ny figur, skurken Balthazar Bratt, en tidligere barnestjerne som nå har blitt voksen. Han viser seg å bli Grus mest formidable motstander så langt.

Mer info

6. Hjemme Alene

Julemoro med 8-åringen Kevin som blir gjenglemt i hjemmet av sine virrete foreldre når familien skal feire julen utenlands i Paris. Kevin finner seg snart til rette etter det første sjokket, og gjør alt som er forbudt for barn. Etter en stund blir det allikevel litt ensomt. To innbruddstyver setter fart på det hele igjen...

Mer info

7. The Hitman’s Bodyguard

Verdens beste livvakt får en ny klient, en beryktet torpedo. De har vært på motsatt side i årevis og hater hverandre. Nå må de samarbeide, og de har 24 timer på seg til komme seg til Haag for å vitne mot en blodtørst diktator.

Mer info

8. Boss Baby

The Boss Baby er historien om hvordan nykomlingen i familien kan snu opp-ned på hele tilværelsen din. Men det er også en hjertevarmende historie om betydningen av familien din, fortalt fra ståstedet til den fantasifulle 7-åringen som heter Tim.

Mer info

9. Dyrene i Hakkebakkeskogen

Norsk animert barnefilm fra 2016 I en liten skog bor Klatremus og mange andre små dyr. De prøver å leve sitt liv, og synger og danser når de har lyst. Men samtidig må de holde seg unna reven og de andre rovdyrene i skogen. Er det mulig å få alle til å leve sammen i harmoni?

Mer info

10. Unlocked

Alice Racines (Noomi Rapace) var en gang en av CIAs beste forhørsledere, men karrieren stoppet brått da hun gjorde en feil som kostet mange menneskeliv under et terrorangrep i Paris. Hun lever nå et stille liv på kontoret i London når hun plutselig blir kalt til tjeneste når CIA har arrestert en mistenkt som de tror har direkte kjennskap til et forestående angrep. I et kappløp med tiden må Alice vende seg til de få menneskene hun kan stole på for å forhindre et dødelig biologisk angrep på innbyggerne i London.

Mer info

Filmleie

Velg blant de nyeste og beste filmene på T-We. Se filmene på TV, PC/Mac, nettbrett og mobil, når og hvor du vil.

Stengt