De 10 mest populære filmene i T-We filmleie

Se film hvor og når du vil - på T-We Box, i appen eller på t-we.no. Her er filmene flest leier akkurat nå.

1. Trolls - norsk tale

Etter at bergenserne invanderte Trollhjem, må den overoptimistiske Poppy, og hennes motsetning - den praktiske Kvist - legge ut på en reise for å redde vennene sine. 

Mer info

2. Arrival

Språkekseperten Louise Banks hentes inn av myndighetene etter at en rekke utenomjordiske farkoster lander rundt omkring på jorda. 

Mer info

3. Fabeldyr og hvor de er å finne

Under et oppdrag for å dokumentere magiske skapninger kommer magizoologen Salmander Fisle til New York. Noen rømte skapninger skaper problemer som kan påvirke både trollmennenes og den vanlige verden.

Mer info

4. The Accountant

Christian Wolff er et mattegeni med mer til felles med tall enn med mennesker. Bak fasaden som ansatt i et lite selskap, jobber han som regnskapsfører for noen av verdens farligste kriminelle miljøer. 

Mer info

5. Doctor Strange

Stephen Vincent Strange er en strålende, men arrogant nevrokirurg. Når karrieren hans blir knust tar livet hans en ny retning - å forsvare verden mot ondskap.

Mer info

6. Jack Reacher: Vend aldri tilbake

Susan Turner har tatt over Jacks gamle etterforskningsenhet, og har blitt arrestert for landsforræderi. Men Jack vet at hun er uskyldig. Han må hjelpe henne med å rømme fra fengselet og avdekke den store, politiske konspirasjonene som truer livene deres. 

Mer info

7. Inferno

Robert Langdon våkner opp med hukommelsestap på et sykehus i Roma etter å ha vært utsatt for et attentat. Han slår seg sammen med legen Sienna Brooks som forhåpentligvis kan hjelpe ham å få tilbake minnet. 

Mer info

8. Børning 2

Når Roy Gundersen slipper ut av fengsel etter to år for å ha deltatt i et ulovlig gatebilløp er han fast bestemt på å få livet sitt tilbake på skinner. Han vil heller bruke tiden sin på datteren Nina enn å kjøre billøp. 

Mer info

9. Allierte

Max, en britisk etterretningsoffiser, og Marianne, en fransk motstandskjemper, møtes for første gang under et oppdrag i Casablanca i 1942. Det resulterer i at de gifter seg. Når de gjenforenes i London etter en periode fra hverandre får Max høre ryktet om at Marianne sannsynligvis er spion for Nazi-Tyskland.

Mer info

10. Rogue One: A Star Wars Story

I en tid konfliktfylt tid slår en gruppe med usannsynlige helter seg sammen for å stjele tegningene til Dødsstjernen, Imperiets ultimate ødeleggelsesvåpen. Denne viktige begivenheten i historien om Star Wars fører vanlige mennesker som har valgt å utføre ekstraordinære ting, og gjennom dette til å bli en del av noe større enn seg selv.

Mer info

Film3

Filmleie

Velg blant de nyeste og beste filmene på T-We. Se filmene på TV, PC/Mac, nettbrett og mobil, når og hvor du vil.