De 10 mest populære filmene i T-We filmleie

Se film hvor og når du vil - på T-We Box, i appen eller på t-we.no. Her er filmene flest leier akkurat nå.

1. King Arthur: Legend of the Sword

Når kongen blir myrdet tar hans bror Vortigern over tronen. Kongesønnen Arthur holdes gjemt og lever et hardt liv i byens smug, uvitende om hans kongelige herkomst. Men når han trekker kongesverdet fra steinen endres både hans egen skjebne og hele kongerikets fremtid.

Mer info

2. Pirates of the Caribbean - Salazar's Revenge

Kaptein Jack Sparrow blir igjen jaktet av sin gamle nemesis, den skrekkinngytende kaptein Salazar. Han er fast bestemte på å drepe hver eneste pirat ute på havet, og kaptein Jacks eneste håp om å overleve er å prøve å finne Poseidons mytiske trefot, et mektig klenodium som gir eieren full kontroll over havet.

Mer info

3. The Boss Baby

The Boss Baby er historien om hvordan nykomlingen i familien kan snu opp-ned på hele tilværelsen din. Men det er også en hjertevarmende historie om betydningen av familien din, fortalt fra ståstedet til den fantasifulle 7-åringen som heter Tim.

Mer info

4. Wonder Woman

Før hun ble Wonder Woman var hun Diana, Amasoneprinsessen, trent til å bli en uslåelig kriger. Hun vokste opp på en isolert øy, men da en Amerikansk pilot krasjer på stranden deres og forteller om den massive konflikten som herjer i verden utenfor reiser Diana, overbevist om at hun kan stoppe trusselen. Mens hun slåss side om side med menneskene for å stoppe all krig, oppdager Diana sine fulle krefter... og sin sanne skjebne.

Mer info

5. Guardians of the Galaxy vol. 2

Etter å ha reddet Xandar fra Ronans vrede blir Guardiansgjengen anerkjent som helter. Nå må gruppen hjelpe lederen sin, Star Lord, med å avsløre sannheten om opprinnelsen hans. Underveis blir gamle fiender allierte og et forræderi venter når gjengen oppdager at de står overfor en ødeleggende trussel mot galaksen.

Mer info

ft2

Filmleie

Velg blant de nyeste og beste filmene på T-We. Se filmene på TV, PC/Mac, nettbrett og mobil, når og hvor du vil.