Inkludert: Se hvilke julefilmer Disney-nissen har med i år

Flere nye filmer i Disney Movies on Demand-arkivet i desember.

Adventstiden er offisielt i gang, og få ting sørger for en like stor dose julestemning som de klassiske julefilmene.

Nå er et knippe titler blitt tilgjengelig gjennom Disney Movies on Demand i T-We-portalen, slik at du kan se dem akkurat når du vil - på app, i nettleseren eller på T-We-boksen.  

Nyheter i boks

Disse julefavorittene fra Disney har nå landet i T-We-portalen:

«A Christmas Carol» – Disneys animerte versjon av Charles Dickens elskede juleeventyr med Jim Carrey i hovedrollen – er for mange en like naturlig del av jula som klementiner og pepperkaker. Her møter vi den gjerrige grinebiteren Mr. Scrooge, som avskyr julen.

Han kommer imidlertid på andre tanker når han blir hjemsøkt av tre spøkelser som lærer ham et og annet om medmenneskelighet.

«Muppetenes julefortelling»: Er du fan av muppetene fra «The Muppet Show», som gikk på NRK i en årrekke, er det stor sjanse for at du også liker deres musikal-versjon av «A Christmas Carol».

Kermit the Frog, Miss Piggy og de andre dukkene passer overraskende godt til Dickens' persongalleri, og tradisjonen tro får de også selskap av gjesteskuespillere.

I «En Muppet julefortelling» er det den Oscar-vinnende skuespilleren Michael Caine som har rollen som egoistiske Mr. Scrooge, som hater alt og alle generelt, og julen spesielt. Sammen med de verdenskjente dukkene byr han på topp underholdning for store og små.

To reiser med julenissen

I «Julenissen» er Tim Allen tilbake i rollen som ... nettopp, julenissen.

Her snakker vi to herlige familiekomedier som er fullspekket med alt man kan ønske seg av en julefilm: masse latter, bjelleklang, snø, gaver og kaos.

I «Julenissen 2» følger vi Scott Calvin som har jobbet som julenisse de siste åtte årene. Han har blitt alles favoritt, men dette året dukker det opp så mange problemer på privaten at han blir nødt til å skaffe seg en vikar. Problemet er bare at vikaren er rimelig ubrukelig og setter hele julefeiringen i fare – og Scott har bare tiden av veien for å avverge katastrofen.

Utfordringene blir bare mer hysteriske i «Julenissen 3», når Scott Calvin inviterer svigerforeldrene til julefeiring. Samtidig som Scott prøver å snike seg unna nissejobben, oppdager han at den onde Jack Frost prøver å erobre julen, og et eneste stort kaos bryter løs. Får Scott tilbake jobben før det er for sent?

Disney-bonanza

Alle disse godbitene finner du nå i Disney Movies on Demand-arkivet.

Har du mer tid å slå ihjel foran skjermen – enten du trenger en avkobling fra førjulsstria, eller har planer om å tilbringe store deler av juleferien på sofaen – er det også mye annet Disney-snadder å kose seg med her.

Disney Movies on Demand-arkivet er fullspekket med kjente og kjære Disney-klassikere som «Askepott» og «Oppdrag Nemo», nyere favoritter som «Mulan» og «Biler», og flere Muppets-filmer – for å nevne noe.  

Her er det med andre ord bare å lene seg tilbake og la seg underholde!

Last ned T-We-appen

Se sport, TV-serier og massevis av barneinnhold, når og hvor du vil. 

Stengt