Yes, please! Glimrende BBC-serier har nå flyttet inn i T-We

TV- og strømmetjenesten T-We utvides med 14 BBC Worldwide-serier av nyere og eldre årgang.

Elsker du britiske TV-serier? Da har vi gode nyheter til deg!

BBC Worldwide har nemlig tilgjengeliggjort hele 14 nye serier i forskjellige sjangere, alt fra den klassiske latterbomba «The Black Adder» til kritikerroste spenningsserier som «Life on Mars» og «Unforgotten».

Og alt er selvfølgelig inkludert i ditt TV-abonnement, og kan nytes både på boksen og i appen. 

Her er den fullstendige oversikten over alle serienyhetene du nå kan se på TV- og strømmetjenesten T-We.

Se i BBC-arkivet

Maigret (2016)

George Simenons bøker om den franske detektiven Jules Maigret har blitt miniserie i to deler. Og i hovedrollen som Maigret finner vi ingen ringere enn Rowan Atkinson («Mr. Bean» og «Sorte orm»).

Se Maigret her

War & Peace (2016)

Leo Tolstoys klassiske og omfattende verk (paperbackutgaven er på 1440 sider), har blitt komprimert ned til en serie på åtte episoder. Kjapt oppsummert handler den om tre personer – Pierre, Natasha og Andrei – og deres erfaringer med kjærlighet, tap og livet generelt på starten av 1800-tallet da Russland kriget mot Napoleons hær.

Se War & Peace her

Prey (2014), sesong 1

Krimserie om Manchester-detektiven Marcus Farrow og hans kamp for å bevise at han ikke drepte familien sin.

Se Prey her

Unforgotten (2015), sesong 1

Krimdrama som følger to London-detektiver som etterforsker eldre forbrytelser, såkalte «cold cases». Første sesong handler om drapet på Jimmy Sullivan, en student som forsvant sporløst i 1976 og hvis etterlevninger blir først funnet i forbindelse med rivingen av et London-hus flere tiår senere.

Se Unforgotten her

Scott & Bailey (2016), sesong 5

To kvinnelige etterforskere – som er vidt forskjellige fra hverandre – tyr til spesielle metoder med vekslende hell for å løse kriminalsaker og for å holde orden på privatlivene deres. Serien har blitt nominert til den gjeve BAFTA-prisen.

Se Scott & Bailey her

Silent Witness (2016-2017), sesong 19 og 20

BBC har hatt «Silent Witness» på sendeplakaten siden 1996, og publikum blir aldri mette på krimserien som følger rettsmedisinere i Nottingham og deres jakt på forbrytere.

Se Silent Witness her

An Inspector Calls (2015)

Den mystiske politiinspektøren Goole avbryter en velstående families middagsselskap for å fortelle dem at en ung kvinne har tatt sitt eget liv. Litt etter litt får man vite hvorfor kvinnes dødsfall er relevant i forhold til middagsselskapets gjester.

Se An Inspector Calls her

The Durrells (2016), sesong 1

Komidrama om Louisa Durrell og hennes fire barn, som i 1935 plutselig må flytte fra England til ferieparadiset Korfu på grunn av økonomiske problemer. Nye utfordringene står imidlertid i kø når familien ankommer den greske øya.

Se The Durrells her

Last Tango in Halifax (2012), sesong 1

Dramaserie om Celia og Alan, som begge er i 70-årene og har mistet sine ektefeller. Når deres respektive barnebarn skriver en Facebook-status om dem, gjenoppdager de en lidenskapelig romanse som startet over 60 år tidligere.

Se Last Tango in Halifax her

Absolutely Fabulous (2003), sesong 5

Den hysterisk festlige «Absolutely Fabulous» handler om de to middelaldrende og overfladiske damene Edina og Patsy, som elsker mote og alkohol. Femte sesong av den prisbelønnede komiserien er nå tilgjengelig i T-We.

Se Absolutely Fabulous her

The Black Adder (1983), sesong 1

En gammel klassiker til glede for nye seere. «The Black Adder» (eller «Sorte Orm» som den het i Norge) fikk alle med humoristisk sans på 80-tallet til å gapskratte. Rowan Atkinson ble for alvor superstjerne etter denne serien, og første sesong finner sted på slutten av den britiske middelalderen.

Se The Black Adder her

The Coroner (2015-2016), sesong 1 og 2

Dramaserie om Jane Kennedy (spilt av Claire Goose) som etterforsker voldelige og uforklarlige dødsfall ved å studere likene til ofrene.

Se The Coroner her

Friday Night Dinner (2011), sesong 1

Tamsin Greig – kjent fra seriene «Black Books» og «Episodes» – spiller hovedrollen i komiserien «Friday Night Dinner», som fokuserer på en jødisk familie og deres tradisjonelle søndagsmiddager.

Se Friday Night Dinner her

Life on Mars (2006), sesong 1

Manchester-politimannen Sam Tyler blir påkjørt av en bil i 2006, og våkner opp på et sykeshus – i 1973! Etter BBC kringkastet serien i 2006, har flere land (blant annet USA og Spania) laget sine egne versjoner av denne spennende og fascinerende historien.

Se Life on Mars her

Last ned T-We-appen

Se sport, TV-serier og massevis av barneinnhold, når og hvor du vil. 

Stengt