Her er ukas nye leiefilmer

En ny generasjon badevakter er på plass på stranda.

Filmleietjenesten har de nyeste storfilmene fra inn- og utland, og normalt er det her du kan se filmene først etter at de er ferdigspilt på kino.

Alle nyhetene og våre redaksjonelle anbefalinger kan du hygge deg med i leietjenesten på T-We Box, i appen vår eller på twe.no.

Lurer du på hvordan, les her.

Her er ukas nyheter (15. - 20. oktober):

Baywatch

Mitch Buchannon og hans nyansatte, yngre kollega, den selvgode Matt Brody prøver sammen å fange en smuglerring som opererer i strandområdet, hvor de begge jobber som badevakter på stranda.

How to be a Latin Lover

Møt Maximo, en ung mann som drømmer om å bli rik uten å ha måttet jobbe en dag i livet. Etter å ha gjort karriere med å forføre rike eldre kvinner, gifter han seg med en velstående kvinne som er mer enn dobbelt så gammel som seg selv.

... Og her er den største nyheten fra forrige uke:

Wonder Woman

Før hun ble Wonder Woman var hun Diana, Amasoneprinsessen, trent til å bli en uslåelig kriger. Hun vokste opp på en isolert øy, men da en amerikansk pilot krasjer på stranden deres og forteller om den massive konflikten som herjer i verden utenfor reiser Diana, overbevist om at hun kan stoppe trusselen. Mens hun slåss side om side med menneskene for å stoppe all krig, oppdager Diana sine fulle krefter... og sin sanne skjebne.

skjønnheten

Mest sett i T-We filmleie

De 10 mest populære filmene akkurat nå.