Her er ukas nye leiefilmer

«Biler 3» og årets beste norske.

Filmleietjenesten har de nyeste storfilmene fra inn- og utland, og normalt er det her du kan se filmene først etter at de er ferdigspilt på kino.

Alle nyhetene og våre redaksjonelle anbefalinger kan du hygge deg med i leietjenesten på T-We Box, i appen vår eller på twe.no.

Lurer du på hvordan, les her.

Her er ukas nyheter (4. - 8. desember):

Biler 3

Når legendariske Lynet McQueen blir forbikjørt av en ny lynrask generasjon racerbil føler han seg plutselig utestengt fra sporten han elsker. For å komme tilbake i spillet får han hjelp fra en ung og konkurranseinnstilt mekaniker, Cruz Ramirez, som har sin egen plan om å vinne. Lynet henter inspirasjon fra den en gang så fenomenale Hudson Hornet og et par uventede svinger. Han beviser at #95 fortsatt er å regne med når det virkelig gjelder!

Thelma

En ung kvinne flytter fra sin religiøse familie på Vestlandet for å studere i Oslo. Her treffer hun medstudenten Anja og de to blir trukket mot hverandre på mystisk vis. Thelma blir overveldet av følelser hun ikke tør anerkjenne, samtidig som hun får uforklarlige anfall. Skremmende og overnaturlige krefter presser seg frem - og en dag forsvinner Anja sporløst...

... Og her er de største nyhetene fra forrige uke:

War for the Planet of the Apes

I den tredje filmen om apeplaneten blir Cæsar og apene hans tvunget inn i en dødelig konflikt med en menneskehær ledet av en nådeløs oberst. Apene må tåle store tap og Cæsar blir tvunget til å lede dem på en mørk og mytisk jakt for å hevne sine egne. Når Cæsar og obersten endelig møtes blir de kastet inn i en episk kamp som til slutt vil avgjøre skjebnen til deres respektive raser og planetens fremtid.

Siste kveld med jentene

Fem collegevenner møtes igjen etter 10 år når Jess skal gifte seg og den gamle venninnegjengen arrangerer et heidundrandes utdrikningslag i Miami. Men festen tar en voldsom vending når stripperen de har leid inn dør i et pussig uhell og helgen blir helt annerledes enn de hadde tenkt. Det fører dem nærere hverandre enn de kanskje noen gang har vært.

Valerian - and the city of a Thousand Planets

I det 28. århundre danner Valerian og Laureline et team av spesialister med ansvar for å opprettholde orden i universets menneskelige territorium. På ordre fra forsvarsministeren er de to på et oppdrag i metropolen Alpha. I kjernen av Alpha er det et mysterium, en mørk kraft som truer den fredelige tilværelsen i de tusen planeters by. Valerian og Laureline må gjøre alt for å identifisere den grusomme trusselen og ikke bare beskytte Alpha, men også for å garantere universets fremtid.

warfor

Mest sett i T-We filmleie

De 10 mest populære filmene akkurat nå.