Her er ukas nye leiefilmer

Legendarisk tennismatch er ukas største nyhet.

Filmleietjenesten har de nyeste storfilmene fra inn- og utland, og normalt er det her du kan se filmene først etter at de er ferdigspilt på kino.

Alle nyhetene og våre redaksjonelle anbefalinger kan du hygge deg med i leietjenesten på T-We Box, i appen vår eller på twe.no.

Lurer du på hvordan, les her.

Battle of the Sexes

Oscar-vinneren Emma Stone spiller tennisikonet Billie Jean King i filmen om en av TV-historiens største sportsbegivenheter. Den avdanka og sjåvinistiske tennisproffen Bobby Riggs utfordrer King, som var nummer en i verden, til et tennisoppgjør som kom til å bli referert til som kampen mellom kjønnene.

... Og her er de største nyhetene fra forrige uke:

Petter Kanin

Petters feider med Mr McGregor eskalerer til uante høyder, mens begge kjemper om hagen på bondegården, og om tilgivelsen til deres godhjerta dyreglade nabo. Den rampete og eventyrlystne Petter Kanin, som har trollbundet flere generasjoner med lesere, får nå hovedrollen i sin helt egen spillefilm.

Ready Player One

Året er 2045 og verden befinner seg på randen av sammenbrudd. Mennesker har søkt seg til en virtuell virkelighet - OASIS. Et sted inne i OASIS er det gjemt en ledetråd som er verdt en formue. Den unge helten Wade Watts bestemmer seg for å delta i konkurransen, og blir kastet i en svindlende skattejakt gjennom et univers som er fullt av mysterier og farer.

Pacific Rim: Uprising

Jake Pentecost var en gang en lovende Jaegerpilot, hvis far ofret livet sitt for å sikre menneskehetens seier mot de monsterlignende "Kaiju". Han har hoppet av utdannelsen sin og havnet i kriminelle kretser. Men når jorden nok en gang er truet av undergang får Jake en ny sjanse til å leve opp til sin fars rykte ved å slå seg sammen med en modig ny generasjon med piloter som har vokst opp i skyggen av krigen.

Mest sett i T-We filmleie

De 10 mest populære filmene akkurat nå.

Stengt