Her er ukas nye leiefilmer

Hugh Jackman som den legendariske showmannen P.T. Barnum og ny actionfilm med Liam Neeson er blant nyhetene i T-We Filmleie.

Filmleietjenesten har de nyeste storfilmene fra inn- og utland, og normalt er det her du kan se filmene først etter at de er ferdigspilt på kino.

Alle nyhetene og våre redaksjonelle anbefalinger kan du hygge deg med i leietjenesten på T-We Box, i appen vår eller på twe.no.

Lurer du på hvordan, les her.

Her er ukas nye filmer (21. – 27. mai):

The Commuter

Michael har akkurat mistet kontorjobben sin og tar som vanlig toget han pendler med hjem, når en mystisk fremmed setter seg ned fremfor ham.

Hun vekker hans interesse i å prøve å finne en spesiell passasjer før endestasjonen, mot en pengesum som vil sørge for datterens utdannelse.

Mysteriet blir mer intenst, og Michael må bruke spesialferdighetene sine fra fortiden som politimann når han kjemper mot tiden og for sitt og familiens liv.

Lucky

Vi følger en 90 år gammel, kjederøykende ateist, og alle de merkelige karakterene som bor hans lille, avsidesliggende ørkenby. Etter å ha overlevd alle sine jevnaldrede venner, befinner den særdeles selvstendige Lucky seg ved en av livets korsveier, og begir seg ut på en spirituell reise for å finne seg selv og oppnå det uoppnåelige: åpenbaring.

Insidious: The Last Key

Nok en gang møter vi parapsykologen Dr. Elise Rainier når hun står overfor sitt livs mest skremmende og personlige sak der hun selv blir hjemsøkt i hjemmet sitt.

The Greatest Showman

P.T Barnum hadde en visjon om å skape den største og mest spektakulære forestillingen som verden har sett. Opplev musikalen om hvordan showbusiness oppsto, basert på virkelige hendelser, men i P.T Barnum sin ånd er den dandert med stjernestoff for en opplevelse som er større en selve livet.

... Og her er de største nyhetene fra forrige uke:

Mom and Dad

En tenåringsjente og lillebroren hennes må overleve en vill kamp i 24 timer når foreldrene av en eller annen grunn blir voldelige mot sine egne barn.

Wonder Wheel

«Wonder Wheel» er historien om hvordan livene til fire personer flettes sammen på Coney Island. Ginny er en følelsesmessig skjør skuespillerinne som jobber som servitør på en lokal kro. Hennes arbeidsomme mann Humpty er karusellkjører, og den kjekke unge livredderen Mickey drømmer om å bli dramatiker. Datteren til Humpty, Carolina, har kommet tilbake til leiligheten til pappa, hvor hun gjemmer seg for noen hensynsløse gangstere.

Det elleville nøttekuppet 2

Charlie og vennene lever et luksusliv. De henger i kjelleren på nøttebutikken hvor det er rikelig med mat og livet er generelt ganske så godt. Men når deres elskede butikk blir utsatt for en ulykke må alle dyrene vende tilbake til parken for å finne sin egen mat. I parken blir de møtt av et forferdelig syn: En stor byggeplass. Den onde borgermesteren vil hugge ned alle trærne og bygge en fornøyelsespark. Charlie må samle alle vennene sine for å skremme bort borgermesteren og ta tilbake parken deres.

Mest sett i T-We filmleie

De 10 mest populære filmene akkurat nå.

Stengt