Her er ukas nye leiefilmer

Disney-eventyr og grøsserserie som stadig skremmer.

Filmleietjenesten har de nyeste storfilmene fra inn- og utland, og normalt er det her du kan se filmene først etter at de er ferdigspilt på kino.

Alle nyhetene og våre redaksjonelle anbefalinger kan du hygge deg med i leietjenesten på T-We Box, i appen vår eller på twe.no.

Lurer du på hvordan, les her.

Her er de største nyhetene denne uken (19. juni til 25. juni):

Vaiana

Vaiana er en eventyrlysten tenåring som seiler ut på et vågalt oppdrag for å redde sitt folk. På reisen møter hun den mektige halvguden Maui. Han veileder henne i forsøket på å bli en ekte sjøfarer, og sammen legger de ut på en actionfylt reise over det åpne hav.

Rings

En universitetsprofessor finner den mystiske videoen som sies å drepe alle som har sett den etter syv dager, og involverer studentene sine i et farlig eksperiment for å avsløre hemmeligheten bak legenden om Samara. Når den dødelige videoen spres på nettet må de prøve å bryte forbannelsen og stoppe Samara før ondskapen hennes slippes løs. Men hvordan kan hun stoppes når hun er over alt?

The Space Between Us

En gutt oppvokst på Mars sammen et forskerteam, kommer til jorden for å finne faren sin. Sammen med en gatesmart jente legger han ut på et eventyr på jakt etter sine røtter. 

... Og her er de største nyhetene fra forrige uke:

 

Dyrene i Hakkebakkeskogen

I Hakkebakkeskogen bor Klatremus og de små vennene hans i konstant fare for å bli spist av Mikkel Rev og andre rovdyr som ikke klarer å skaffe seg mat på ærlig vis. Når Petter Pinnsvin i tillegg forsøker å spise fornuftige Morten Skogmus sin bestemor, er det på tide å lage en lov for å regulere lovløsheten i skogen.

Fifty Shades Darker

Anastasia prøver å gå videre med livet og glemme den heftige romansen med Christian. Men da en angrende Christian oppsøker henne, kommer de sterke følelsene til overflaten igjen. De innleder et nytt forhold, men denne gangen på mer likeverdige premisser.

XXX: Return of Sander Cage

Vin Diesel er endelig tilbake som trippel-x-agent Xander Cage i denne actionfylte oppfølgeren. Cage omkom tilsynelatende under et oppdrag for noen år siden, men trer fram fra skyggene igjen når verden står overfor en ny trussel i form av alfakrigeren Xiang og det ustoppelig våpenet Pandora's Box.

Resident Evil: Return of Sander Cage

Alice er den eneste overlevende etter det som skulle bli menneskets siste opprør mot de udøde. Nå må hun vende tilbake til stedet hvor marerittet begynte, The Hive i Raccoon City, der Umbrella Corporation samler styrkene sine foran et endelig slag mot det som gjenstår av menneskeheten.

passengers

Mest sett i T-We filmleie

De 10 mest populære filmene akkurat nå.