Her er ukas nye leiefilmer

Skumle haier og begavede barn blant ukas nyheter.

Filmleietjenesten har de nyeste storfilmene fra inn- og utland, og normalt er det her du kan se filmene først etter at de er ferdigspilt på kino.

Alle nyhetene og våre redaksjonelle anbefalinger kan du hygge deg med i leietjenesten på T-We Box, i appen vår eller på twe.no.

Lurer du på hvordan, les her.

Her er noen av de største nyhetene denne uken (13. til 19. februar):

 

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

Fra den visjonære regissøren Tim Burton, og basert på den bestselgende romanen ved samme navn, kommer en meget særegen og spennende fortelling.

 

The Shallows

Nancy (Blake Lively) har tatt seg en pause fra legestudiet for å oppsøke et surfeparadis i Mexico. Men det Nancy ikke vet, er at det befinner seg en stor hvithai like utenfor den lille bukta ...

 

Oasis: Supersonic

Morsom og interessant dokumentar om arbeiderklassebandet fra Manchester, og veien til konserten i Knebworth Park i august 1996 hvor 2,6 millioner mennesker sto i kø for å kjøpe billetter.

 

... Og her er de største nyhetene fra forrige uke:

Bridget Jones' Baby

Det er ikke så enkelt å være Bridget. Særlig ikke når hun både har følelser for eksen Mark Darcy, så vel som kjekkasen Jack, som hun akkurat har møtt.

 

Café Society

Woody Allen maner frem en herlig, fasjonabel og dypt romantisk fortelling om drømmer som aldri dør. Vi følger New York-gutten Bobby Dorfman (Jesse Eisenberg), som krysser landet for å prøve lykken i LA.

 

Don't Breathe

Tre unge innbruddstyver tar seg inn i huset til en blind mann for å utføre det de tror vil være et enkelt ran. De kunne ikke ha tatt mer feil.

 

Peter og dragen

Disney-nyinnspilling av en klassiker fra 70-tallet, om foreldreløse Peter som lever i skogen sammen med dragen Elliott.

svk

Mest sett i T-We filmleie

Se de 10 mest populære filmene akkurat nå.