Her er ukas nye leiefilmer

Action-komedie med Morgan Freeman og den sterke «Elle» er blant ukas nyheter.

Filmleietjenesten har de nyeste storfilmene fra inn- og utland, og normalt er det her du kan se filmene først etter at de er ferdigspilt på kino.

Alle nyhetene og våre redaksjonelle anbefalinger kan du hygge deg med i leietjenesten på T-We Box, i appen vår eller på twe.no.

Lurer du på hvordan, les her.

Her er de største nyhetene denne uken (14. til 20. august):

A United Kingdom

I 1947 møtte Seretse Khama – den 26 år gamle arvingen til tronen i Botswana – Ruth Williams, en 24 år gammel kontorarbeider fra London. Deres kjærlighet og ekteskap ble motarbeidet ikke bare av deres respektive familier, men også av de britiske og sørafrikanske myndigheter. Paret kjempet mot apartheid og den britiske regjeringen til å innføre demokrati i Botswana. Basert på en sann historie.

Pingvinenes marsj 2

Etter to måneders opptak i Antarktis i fjor vinter, kommer nok en nydelig dokumentar fra Luc Jacquet som ga oss «Pingvinenes marsj» i 2005. Han har benyttet seg av både ubåt og drone for å filme de spektakulære og ville naturområdene i Antarktis. «Pingvinenes marsj 2» forteller skjebnen til én pingvin hvis naturlige instinkt gjør ham i stand til å overleve i et av klodens minst gjestmilde områder.

Elle

En suksessrik forretningskvinne blir voldtatt i hjemmet sitt av en ukjent inntrenger. En farlig katt-og-mus-lek starter når hun sporer opp gjerningmannen og bruker et psykologisk maktspill for å sirkle seg inn mot ham.

Going in Style

Joe (Michael Caine), Albert (Alan Arkin) og Willie (Morgan Freeman) har vært venner i evigheter - jobbet på samme sted, bodd i samme nabolag, omgått de samme menneskene. Nå deler de til og med aldringen, med alt det innebærer av fysiske plager og økonomiske utfordringer. Livet flyter rolig avgårde mellom legebesøk og bocciaspill i parken - helt til den dagen da selskapet de jobbet for blir solgt og pensjonen går opp i røyk.

... Og her er de største nyhetene fra forrige uke:

Patriots Day

Den sanne historien om den største menneskejakten i USAs historie. To bomber eksploderer under tradisjonsrike Boston Marathon, og det lokale politiet og FBI må samarbeide for å finne gjerningsmennene. Når det ser som mørkest ut ber myndighetene hele byen Boston om hjelp, og snart blir storbyen finkjemmet for spor etter bombemennene. Men de to terroristene ligger stadig et skritt foran, og oppklaringen blir en kamp mot tiden før de slår til igjen.

passengers

Mest sett i T-We filmleie

De 10 mest populære filmene akkurat nå.