Her er ukas nye leiefilmer

Wes Anderson er tilbake i sjarmerende hundekomedie.

Filmleietjenesten har de nyeste storfilmene fra inn- og utland, og normalt er det her du kan se filmene først etter at de er ferdigspilt på kino.

Alle nyhetene og våre redaksjonelle anbefalinger kan du hygge deg med i leietjenesten på T-We Box, i appen vår eller på twe.no.

Lurer du på hvordan, les her.

Isle of Dogs

Wes Anderson er tilbake! I den nye filmen Isle Of Dogs møter vi den 12 år gamle gutten Atari Kobayashi, som jobber for den korrupte borgemesteren i byen. Når alle hundene i byen en dag blir beordret til å bli dumpet på et søppeldeponi på en øy, tar Atari saken i egne hender og begir seg ut i miniflyet sitt til Thrash Island for å redde vakthunden sin Spots. Med hjelp av de nye vennene sine begynner et episk eventyr som avgjør fremtiden for hele riket.  

Ulydighet

Ronit forlot London og hennes ortodoks-jødiske familie bak seg for lenge siden. Når hun får vite at faren hennes er død reiser hun hjem igjen. Hun møter sin gamle venn Dovid, som har tatt over som rabbi i forsamlingen etter faren hennes, og Dovid har giftet seg med barndomsvennen til Ronit, Esti. Mens Dovid er opptatt med synagogen, begynner Ronit og Esti å omgås igjen, og gamle følelser blir vekket til liv.

Unsane

En ung kvinne blir tvangsinnlagt på psykiatrisk avdeling. Der blir hun tvunget til å møte sine største redsler - men er alt ekte eller er de bare oppspinn i fantasien hennes?

... Og her er de største nyhetene fra forrige uke:

I Feel Pretty

Renee Bennett vet hvordan det føles å ikke skille seg ut blant alle de kule menneskene i New York. En dag slår hun hodet kraftig og besvimer. Når hun våkner føler hun seg som en helt annen jente enn den hun var, og selvbildet hennes er enormt. Men det er bare at i alle andres øyne er hun akkurat den samme som før... 

Submergence

Når James og Danielle møtes på et hotell ved den franske kysten, blir de raskt forelsket. Hun forbereder seg til et spennende dyphavsprosjekt. Han kan ikke avsløre at han jobber som spion, og skal snart reise avsted for å forhindre en bombeaksjon. Kort tid etter at de skilles blir James tatt til fange av jihadister. Danielle er på vei flere tusen mester under vannoverflaten, og er redd for at James sin interesse for henne har dabbet av fordi hun ikke kommer i kontakt med ham. 

Mest sett i T-We filmleie

De 10 mest populære filmene akkurat nå.

Stengt