Her er ukas nye leiefilmer

Ny, ellevill komedie med Will Ferrell og Amy Poehler og kritikerrost drama fra den britiske landsbygda er blant de nye filmene i T-We Filmleie denne uken.

Filmleietjenesten har de nyeste storfilmene fra inn- og utland, og normalt er det her du kan se filmene først etter at de er ferdigspilt på kino.

Alle nyhetene og våre redaksjonelle anbefalinger kan du hygge deg med i leietjenesten på T-We Box, i appen vår eller på twe.no.

Lurer du på hvordan, les her.

Her er ukas nye filmer (7. – 14. februar):

The House

Etter at Scott og Kate har spilt bort collegefondet til datteren er de villige til å gjøre hva som helst for å tjene tilbake pengene, så hun kan følge drømmen om å studere på et universitet. Med hjelp fra naboen, Frank, bestemmer de seg for å åpne et ulovlig kasino i kjelleren hans.

God's Own Country

Johnny er en ung odelsgutt i Yorkshire som fordriver tiden med drikking og flyktige møter med fremmede menn for å distrahere seg selv fra det harde gårdsarbeidet. En dag ansetter faren rumenske Gheorghe for å hjelpe Johnny på gården. Dermed oppstår en ordknapp romanse mellom den kjekke migrantarbeideren og den tilsynelatende livstrøtte britiske slasken.

Crooked House

Privatdetektiv Charles Hayward blir invitert til familiehjemmet til Sophia for å løse mordet på bestefaren hennes. I huset bor hele Leonidas-familien, og alle er på en eller annen måte mistenke, siden alle har sine motiver. Som om det ikke var nok så har Charles en komplisert historie med Sophia, for de var et par da de begge bodde i Kairo.

... Og her er de største nyhetene fra forrige uke:

Kingsman: The Golden Circle

I den nye actionkomedien Kingsman: The Golden Circle står våre helter, hvis ultimate mål er at verden er trygg, overfor en ny utfordring. Når hovedkvarteret dere blir ødelagt holdes verden som gissel og de oppdager at det er en alliert spionorganisasjon i USA som heter Statesman. Sammen med den nye spionasjeorganisasjonen settes deres styrke og intelligens på prøve. Alt for å lykkes i å beseire sin felles fiende og til slutt redde verden.

The Big Sick

Kumail vet allerede før han møter Emily at det ikke er ukomplisert å overvinne gamle tradisjoner og skyhøye forventninger hos familien sin. Foreldrenes høyeste ønske er nemlig at han utdanner seg til advokat og gifter seg med en velutdannet jente med pakistansk opprinnelse. Isteden blir Kumail standupkomiker og skuespiller. I tillegg blir han forelsket i Emily, som absolutt ikke svarer til familiens forventninger om den perfekte hustru. Da Emily plutselig blir alvorlig syk tvinges Kumail til å ta et valg. Skal han satse på forholdet med henne og navigere denne medisinske krisen sammen med Emilys foreldre, Beth og Terry (Holly Hunter og Ray Romano), eller skal han følge sine egne foreldres ønske.

Lego: Ninjago-filmen

I kampen for å redde Ninjago-byen blir den unge ninjaen Lloyd tvunget til å jobbe tett med vennene sine, som er hemmelige ninja-krigere og LEGO-mesterbyggere. Sammen, ledet av kung fu-mesteren King Wu, må de beseire den onde krigsherren Garmadon - den verste fyren noensinne! Men Garmadon er tilfeldigvis også faren til Lloyd, så i denne episke kampen mellom far og sønn blir dette udisiplinerte laget av ninjaer satt på prøve, og de må lære seg å styre sine egoer for å frigjøre seg fra sine egne indre styrker.

Mest sett i T-We filmleie

De 10 mest populære filmene akkurat nå.

Stengt