Kjempenyhet: Tidenes seriepåfyll i T-We-portalen

Ferske favoritter og klassikere - når du vil, og helt kostnadsfritt.

Oppdatering: Det kommer stadig nytt innhold til portalen. Blant de sist ankomne seriene er «Glee», «Once Upon a Time» og «Buffy».

Serier og filmer du kan se akkurat når du vil, er noe vi vet står høyt i kurs blant mange av dere. I T-We-portalen kan du se tusentalls timer med seriemaraton, og vi jobber kontinuerlig med å utvide tilbudet.
 
Nå er en hel drøss nye serier og filmer på vei inn i portalen - helt ferske og klassiske serier for voksne, og serier og filmer fra Disney for barn og familier.
 
Alt sammen kan ses både på T-We-boksen og i appen.

Mer om T-We her

 
Fra X-Files til Family Guy

I arkivet som blir hetende FOX+ vil du blant annet finne ti sesonger av klassikeren «X-Files», inkludert de nyeste episodene som ble sendt på TV i fjor.
 
Animasjonsklassikeren «Family Guy» er også klar til å fråtses i, i tillegg til populære seriefavoritter som «24», «Prison Break» og «How I Met Your Mother».

Nyere kritikerfavoritter som «Bobs Burgers» og «Baskets» med Zach Galifianakis bør gi deg plenty å le av framover.
 
NB: Vi jobber nå på spreng for å få flere episoder og sesonger inn i systemet, så det kan hende det mangler episoder noen steder i begynnelsen. Det kan også være noe avvik i tilbudet på T-We-boksen og i appen, men det vil bli løst i løpet av kort tid.


 

Tidenes lengste Grey’s-maraton

ABC Studios er også et nytt arkiv i T-We-portalen.
 
Her er «Grey’s Anatomy» kanskje den viktigste rosinen i pølsa, og i løpet av kort tid vil samtlige sesonger ligge klar for et snaut 170 episoder langt maraton.


 
«Marvel’s Agent Carter», «Quantico», «Secrets and Lies» og «Code Black» er andre serier som ligger klare nå.
 
Men også her vil det komme mye mer i tiden som kommer. Og innholdet i ABC Studios-arkivet vil byttes ut med jevne mellomrom, slik at du alltid har noe nytt å kose deg med.

Mer om T-We her


 
Disney-bonanza

Barn i alle aldre kan på sin side glede seg over en rekke filmer og serier fra Disney.
 
Filmene finner du i arkivet som bærer navnet Disney Movies on Demand. Her ligger blant annet Pixar-klassikere som «Oppdrag Nemo» og «Monsterbedriften», samt oppfølgeren «Monsteruniversitetet».
 
«Pirates of the Caribbean»-filmene ligger også klare og venter på hele familien, og mye mer er i vente.


 
I tillegg til filmtilbudet forbedrer vi seriearkivet fra Disney, som nå blir hetende Disney Channels Xtra.
 
Her vil mange av de beste seriene fra Disney-kanalene Disney Channel, Disney XD og Disney Junior ligge. Vi snakker da om hele sesonger av serier som «Star Wars Rebels», «Lab Rats», «Sofia den første» og «Jessie».
 
De tre Disney-kanalene dekker tre ulike aldersgrupper, fra de aller minste og opp til 14 år.
 
For å finne all den nye spennende underholdningen, gå inn på T-We-portalen fra menyen på din T-We Box, og velg ikonene som er markert med «ny».

Her finner du noen utvalgte smakebiter i «anbefaling», og alle seriene eller filmene under «kategorier».

Mer om T-We her

Stengt