Seriesulten? Sjekk fire nye serier på T-We i desember

Fire nyheter i T-We-portalen som holder deg mett hele jula.

I T-We-portalen kan du se hele sesonger av en rekke knallserier - og det hele er inkludert i TV-abonnementet. 

Utvalget i arkivene skiftes ut på jevnlig basis, og i starten av desember kom det inn fire nyheter som du nå kan kose deg med mellom slagene i førjulstida. 

Disse er: 

«Futurama» ganger 140

Hvis du er blant dem som ikke har sett Matt Groenings animerte framtidsserie «Futurama», har du mye å glede deg til! (Og har du allerede sett den, tipper vi du likte den såpass godt at du lett druser igjennom all moroa en gang til!)

I serien møter vi pizzabudet Fry, som ved en feil ble fryst ned 31. desember 1999. 1000 år senere våkner han opp igjen til et ganske annerledes samfunn i New New York. I første sesong følger vi Fry og kollegaene hans på det intergalaktiske fraktfirmaet Planet Express, deriblant vakre enøyde Leela, den frittalende roboten Bender og den geniale professoren Farnsworth.

Matt Groening, som blant annet er kjent for «The Simpsons», gjorde stor suksess med serien da den kom i 1999, og nå kan du storkose deg med alle 140 episodene av «Futurama» via T-We-portalen når du vil.

Se serien her

 

«Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D» viser deg sesong fire

Denne storsuksessen fra ABC Studios er satt til Marvels filmatiske superheltunivers - altså i samme verden som der blant andre Hulken, Iron Man og Captain America befinner seg (denne fjerde sesongen krysser blant annet spor med filmen «Captain America: Civil War»). 

Seriens hovedfigur heter Phil Coulson, og leder en gjeng agenter som må håndtere uvanlige hendelser og fiender (Marvel-fansen nikker nok gjenkjennende til navn som Hydra og The Inhumans). 

Blant serieskaperne finner vi Joss Whedon, som tidligere har laget «Buffy» og «The Avengers». 

Se serien her

 

«Son of Zorn» forsøker å gi deg latterkrampe

Den amerikanske komiserien «Son of Zorn» fra 2016 byr på en merkelig og morsom miks av animasjon og live-action.

Vi følger den animerte krigeren Zorn som reiser fra hjemlandet Zephyria til California for å gjenoppta kontakten med ekskona og sin ikke-animerte tenåringssønnen. Til tross for at ekskona har giftet seg på nytt og hun og sønnen nå lever et øvre middelklasse-liv, bestemmer Zorn seg for å bli værende. Han får seg leilighet i en drabantby og jobb i såpeindustrien, og må plutselig forholde seg til kleskoder og øvrige samfunnsnormer – noe som viser seg å være utfordrende for en som er vant til å hanskes med alskens monstre i Zephyria.

Det hele er annerledes, surrealistisk – og innmari gøy!

Se serien her

 

«Better Things» – sjarmerende og morsomt om alenemor-tilværelsen

Den amerikanske drama-komedien «Better Things» høstet strålende kritikker da den kom i 2016, og spesielt hyllet ble skuespiller Pamea Adlon (kjent fra «Californication») for sin rolle som Sam Fox.

Alenemoren Sam er bosatt i Los Angeles, og gjør sitt beste for å oppdra de tre barna sine – samtidig som hun prøver å overleve som skuespiller i Hollywood, få økonomien til å gå rundt og omgås med venner.

Her bys det på søte, troverdige og festlige hverdagsscener, og vi får følge med når eldstedatteren, 15 år gamle Max, spør rett ut om hun kan kjøpe marihuana, når 12-åringen Frankie forstyrrer henne på prøvespilling for å spørre om hun kan ha venner på besøk, og når 6 år gamle Duke skriker etter oppmerksomhet – fulgt av heving av øyenbryn fra andre mødre.

NRKs anmelder Sigurd Vik beskriver serien som lun og laidback, og omtaler den som «en nydelig komedieperle som treffer rett i trivselssentralen».

Se serien her

Last ned T-We-appen

Se sport, TV-serier og massevis av barneinnhold, når og hvor du vil. 

Stengt