Få med deg all OL-spenningen med T-We-appen

Mange av de viktigste øvelsene fra de olympiske vinterleker i PyeongChang 2018 går på morgenen og i arbeidstiden - men det er ingen grunn til å fortvile.

Discovery har rettighetene til de olympiske vinterleker i PyeongChang 2018, og planlegger å vise all moroa, gledestårene og dramatikken på TVNorge og Eurosport-kanalene. 

PyeongChang i Sør-Korea ligger åtte timer foran oss i tid, men med T-We-appen for nettbrett og mobil trenger du ikke å gå glipp av et eneste stavtak. 

Slik laster du ned

TVNorge- og Eurosport-kanalene er inkludert i TV-abonnementet ditt, og det er også T-We-appen. 

Du trenger med andre ord bare å laste den ned og logge deg inn med brukernavn og passord fra Min side, og så kan du begynne å se. 

Last ned i App Store 

Last ned i Google Play

Kombinert med en god frokost på sengen, ser vi for oss en god del deilige morgener i februar. 

Her vises OL

De mest prestisjetunge øvelsene blir vist på TVNorge, som kommer til å sende OL-stoff døgnet rundt i OL-ukene. De resterende konkurransene vil gå på Eurosport-kanalene.

I forbindelse med de olympiske vinterleker i PyeongChang 2018 lanserer Eurosport også tre midlertidige kanaler, Eurosport 3-5, på kanalnummer 215-217. Disse kanalene har vi for at flest mulig av øvelsene skal bli tilgjengelige for våre kunder.

Langrennsøvelsene vil starte i tidsrommet 06.00 – 10.30 norsk tid. Skiskyting avvikles rundt lunsj, mens hopperne suser over kulen på ettermiddagen. Et komplett sendeskjema finner du her

Så alt som gjenstår nå er å overbevise sjefen om å få lov til å ha appen oppe i arbeidstiden. 

Det fikser du helt sikkert - lykke til og heia Norge!

Last ned T-We-appen

Se sport, TV-serier og massevis av barneinnhold, når og hvor du vil. 

Stengt