Nye filmer og serier fra Paramount+ holder deg varm i høst

Paramount+ gir deg ferske filmer, vaskeekte klassikere og moro for barna. Uten ekstrakostnad, og tilgjengelig i T-We-appen eller direkte på tv-en.

Er du TV-kunde med T-We, har du forhåpentlig allerede sjekket ut Paramount+. 

Her finner du nemlig til enhvert tid en rekke filmer - noen helt ferske og mange klassikere fra det legendariske Hollywood-studioet - i tillegg til serier fra Comedy Central og MTV. 

Ved jevne mellomrom skiftes imidlertid utvalget ut, og nå er det kommet inn mye nytt. 

Se serier fra Paramount+

Se filmer fra Paramount+

Her er noen av de viktigste nyhetene: 

Downsizing

Downsizing med Matt Damon i hovedrollen (sammen med bl.a. norske Ingjerd Egeberg) er en sosial satire hvor man oppdager at man kan få et bedre liv ved å krympe seg selv. Norske forskere har gjort det mulig for å løse verdens hovedproblem – overbefolkning.  Deler av filmen er produsert i Lofoten og fikk stor oppmerksomhet fra norsk presse under filminspilling.

Daddy's Home 2

I denne oppfølgeren har pappa Dusty og stepappa Brad gått sammen for å gi sine barn den perfekte julen. Deres gode initiative settes på prøve da Dustys macho-pappa og Brads følsomme pappa velger å delta i julefeiringen og forvandler kos til komplett kaos.

Indiana Jones 1-4

De legendariske filmene om eventyreren og arkeologen Henry Walton Jones er endelig tilgjengelig i T-We/Paramount+. Den første filmen kom i 1981, og den foreløpig siste i 2008. 

Transformers 1-3

Michael Bays eksplosive actionfilmer har satt en ny standard hva eksplosjoner, biljakter og fantastiske actionsekvenser angår. 

Anchorman og Anchorman 2

Ron Burgundy er San Diego's mest populære nyhetsanker i en mansdominert bransje på 70-tallet. Ting er i ferd med å endre seg da en ny kvinnelig kollega med store ambisjoner starter på kontoret.

The SpongeBob SquarePants Movie 

Den første filmen fra 2004 om vår undersjøiske helt. SvampeBob forlater Bikini Bunnen for å redde den stjålne kronen til Kong Neptun

Sjekk hele utvalget i Paramount+ her

Last ned T-We-appen

Se sport, TV-serier og massevis av barneinnhold, når og hvor du vil. 

Stengt