Nå får du ferske og klassiske filmer inkludert

Alt fra nye «Jack Reacher» til «Gudfaren»-trilogien. Inkludert i ditt T-We-abonnement!

Er du T-We-kunde, har du flere grunner til å juble denne uka. 

Og én av dem er dette: Nå får du fri tilgang til en rekke av filmene til det klassiske amerikanske studioet Paramount. Vi lanserer nemlig arkivet Paramount+ i T-We-portalen, og der står filmgodbitene i kø. 

De nyeste filmene du nå kan se var på kino tidligere i år og seint i fjor, og ja - dette er inkludert i prisen du allerede betaler for grunnpakken din. 


Tom Cruise-action

Alle filmene er både tilgjengelig på boksen, i appen og på nett, og ved lansering finner du blant annet en film som «Jack Reacher: Never Go Back». 

Det er siste film ut i actionfilmserien til Tom Cruise, basert på de uhyre suksessrike bøkene til Lee Child. 

Se filmen her


Stjernespekket spiondrama

Er du glad i action, vil du kanskje også bli fornøyd med å kunne se «xXx: Return of Xander Cage», med den elskelige Vin Diesel i hovedrollen. 

Se filmen her

I «Allierte» kan du se Brad Pitt og Marion Cotillard som gifte spioner under 2. verdenskrig, mens «Fences» med Denzel Washington og Viola Davis vant Oscar tidligere i år. 

En drøss klassikere

For alle som er opptatt av film, er Paramount-merkenavnet synonymt med noen av tidenes aller beste filmtitler. 

I T-We-arkivet vil du også kunne se cirka 25 vaskeekte filmklassikere til enhver tid. Og her snakker vi klasse - fra «Gudfaren»-trilogien til «Chinatown» med Jack Nicholson til grøsseren «The Ring» og «Meet the Parents»

Både de ferske filmene og klassikerne vil byttes ut med jevne mellomrom, slik at du stadig har noe nytt å se. Følg med på vår Facebook-side, slik at du holder deg oppdatert om hva som til enhver tid er nytt. 

Og forresten, alle filmene er i HD. 


Også store TV-nyheter

Er du også opptatt av serier og TV-programmer av høy kvalitet, har vi for øvrig flere gode nyheter å komme med.

I Paramount + finner du nemlig også en rekke serier fra MTV og Comedy Central - blant dem «South Park», «Drunk History» og «Awkward». Les mer om det her

Disse vil også være tilgjengelig på boksen, i nettleseren og i appen. 

Kos deg! 

Last ned T-We-appen

Se sport, TV-serier og massevis av barneinnhold, når og hvor du vil. 

Stengt