Romantisk film med kjæresten? Vi har tipsene!

Redaksjonen har plukket ut 5 romantiske filmer du kan se alene eller sammen med kjæresten din

Er både du og kjæresten glad i film, er Valentines Day 14. februar en ypperlig anledning til filmkos i sofaen.

Derfor har vi samlet et knippe filmer under anbefalinger i T-We Filmleie, som passer både for Valentines Day, men også ellers når du er i modus for litt romantikk.

Her finner du blant annet splitter nye Bridget Jones' Baby, der Bridget må velge mellom eks-kjæresten Mark Darcy og Patrick Dempsey som spiller kjekkasen Jack. Én av dem er også far til babyen hun har i magen:

 

Fra pikante kinosuksesser ...

I T-We Filmleie finnes det en mengde filmer med en romantisk rød tråd.

«Fifty Shades of Grey» er igjen relevant i forbindelse med at oppfølgeren nå går på kino, og selv om den kanskje ikke er like artig for både menn og kvinner, har mange menn litt av hvert å lære av Mr. Grey om hvordan man behandler det motsatte kjønn (og da tenker vi på gavene og oppmerksomheten, og ikke nødvendigvis piskingen).

En annen som vet å behandle en kvinne er Richard Gere i «Pretty Woman», selv om vi er litt usikre på om det ville vært mulig å lage en romantisk film om en prostitiuert og kunden hennes i dag.

Det gleder vi oss til å tenke litt over, når vi ser den igjen.

 

 

... til nyere romantikk

«Love and Friendship» er en av nyhetene som nå ligger under Valentines-kategorien i T-We Filmleie.

Filmen er basert på en novelle av Jane Austen, og er et satirisk kostymedrama om Lady Susan Vernon (Kate Beckinsale) som nylig er blitt enkefrue og tar midlertidig residens hos svigerfamilien.

Der benytter hun anledningen til å leke Kirsten Giftekniv for sin datter Frederica, og naturligvis for seg selv.

En annen romantisk film som har noe litt ekstra ved seg, er «Demolition».

Den handler om Davis Mitchell, som sliter med å forstå hva som skjedde med ham følelsesmessig etter at han mistet kona i en fryktelig og tragisk bilulykke. Han begynner å skrive brev til et selskap som selger godteriautomater, som igjen fører til en uventet kontakt med en kvinne som jobber ved selskapets kundeservice.

Ønsker du å se en annen romantisk film enn våre anbefalinger, finner du for øvrig en hel kategori kalt romantikk i T-We Filmleie.

Mest sett i T-We filmleie

De 10 mest populære filmene akkurat nå.

Stengt