Se Tour de France på Eurosport eller TV 2 i T-We-appen

Mer enn 350 mil med fantastisk sykkelsport, sending på TV 2 og Eurosport Norge, og flere norske syklister i sentrale roller.

7. juli tråkkes årets Tour de France i gang, i  Noirmoutier-en-l'Île vest i Frankrike. 

Gjør klar for stor dramatikk, mektig natur og herlige sluttspurter gjennom de 22 påfølgende dagene, før målgang i Paris 29. juli. 

Og du kan følge hvert eneste tråkk i T-We-appen eller i strømmetjenesten, både på TV 2 og Eurosport Norge (NB: Fungerer kun i Norge). 

Appen er gratis å bruke så lenge du har et TV-abonnement, og du logger inn med det samme brukernavnet og passordet du benytter på Min side. 

Last ned appen her:  

Etter å ha startet appen trykker du på ikonet merket Direkte-TV i bunnmenyen, og finner de aktuelle kanalene du ønsker å se. Så enkelt!

Tror på etappeserier

For øvrig har vi store forhåpninger til flere etappeseiere til Edvald Boasson Hagen og Alexander Kristoff i årets Tour de France, som er den 105. årgangen. 

31 år gamle Boasson Hagen har allerede blinket ut i hvert fall én etappe han tror på: 

– Den med Roubaix (9. etappe) er en etappe jeg har lyst til å gjøre det bra på. Det er flere etapper som er småkupert, men jeg har ikke blinket ut alle. Vi tar det litt etter hvert, men Roubaix-etappen er en jeg har veldig lyst til å gjøre det bra på, sier han til NTB.

Norges sykkelkonge Thor Hushovd har parkert sykkelen, men skal til Frankrike som ekspert for TV 2.

For første gang blir han en del av teamet til Dag Otto Lauritzen, Johan Kaggestad og Christian Paasche.

Last ned T-We-appen

Se sport, TV-serier og massevis av barneinnhold, når og hvor du vil. 

Stengt