Sex, løgn og hotelltyveri: Se ny knallserie før alle andre

Førpremiere på sexy og spennende serie i T-We-portalen.

Letty Dobesh er ingen mønsterborger, akkurat.

Hun har nettopp sluppet ut av fengsel, og har en trøblete historie med både dop og alkohol.

Dessuten er hun en sofistikert tyv, som lever av å snike seg inn på luksushoteller der hun rundstjeler de rike gjestene.

På ett av disse raidene sine blir hun nesten tatt, og må gjemme seg i et skap. Der overhører hun en plan om et attentat mot en av hotellgjestene.

Letty bestemmer seg for å forhindre drapet, og mener det lureste hun kan gjøre er å distrahere leiemorderen. Ved å forføre ham.


Downton Abbey-stjerne

Forholdet mellom de to mildt sagt tvilsomme typene danner utgangspunktet for den nye serien «Good Behavior». Den har vanlig TV-premiere 9. februar klokken 21.55 på TNT, men du kan se den før alle andre.

Vi har nemlig nettopp publisert første episode i TV-arkivet på T-We-portalen (under TNT). I ukene framover vil dessuten nye episoder kommer til portalen én uke før de vises på ordinær TV.

Serien hadde premiere på amerikansk TV i fjor høst, og fikk svært god mottakelse. Nylig ble det også klart at det vil komme en sesong to av «Good Behavior».Rollen som Letty spilles av britiske Michelle Dockery, best kjent fra «Downton Abbey».

Men dette er en helt annen utfordring enn rollen som Lady Mary Crawley, for å si det pent.

– Jeg så ikke bevisst etter noe som var så annerledes. Men da jeg leste manus visste jeg at det var en figur jeg ønsket å spille, sier Dockery til Newsweek.


Norsk regissør

Serien er laget av Chad Hodge, som også stod bak «Wayward Pines» - en serie som hadde mange fans da den ble vist på FOX i Norge.

Litt artig er det også at norske Magnus Martens har regissert to episoder i første sesong (episode tre og ti).Serien har stort sett fått svært solide kritikker i USA:

– En stemningsfull og spennende serie - nesten alle figurene vi møter er enten farlige eller selv i fare. Men actionscene er troverdige og livaktige, og dialogen velskrevet, skriver for eksempel Los Angeles Times.

Første sesong består av totalt ti episoder. Du kan altså se første episode allerede nå, under TNT i T-We-portalen.

Stengt