Juninytt i T-We: Familiehumor, drøy animasjon og artig kultserie

Her er månedens seriepåfyll.

Hver eneste måned kommer det nye filmer og serier til TV- og strømmetjenesten T-We, som du kan se uten ekstrakostnad, og uavhengig av kanalenes sendeskjema. 

Her er fem nye serier som ble tilgjengelig fra 1. juni:

Blackish, sesong 1-3

Det har ikke vært flust av afroamerikanske middelklassefamilier på TV siden Cosby, men her er et eksempel på en serie som både er blitt en seersuksess og har fått mye ros av kritikerne. 

Serien følger Dre, som sliter med sin kulturelle identitet idet han flytter hele familien til et hovedsaklig hvitt nabolag. Laurence Fishburne har for øvrig rollen som Dres aldrende far. 

Se Blackish her

Angel, sesong 1-5

Du finner allerede alle sesongene av Joss Whedons kult-klassiker fra 90-tallet «Buffy the Vampire Slayer» i FOX+-arkivet. Men nå er også spin-off-serien «Angel» å finne i tjenesten.

Vampyren Angelus, kjent som Angel, flytter fra Buffy i Sunnydale til Los Angeles for å forsøke å gjøre opp for tidligere synder. Her starter han opp Angel Investigations for å «hjelpe de hjelpeløse» mot overnaturlige farer.

«Angel» ble like populær som sin forgjenger og er til og med ifølge enkelte, blant dem Entertainment Weekly, enda bedre enn originalen.

Se Angel her

The Cleveland Show, sesong 1-4

Fans av «Family Guy» vil kjenne godt til Cleveland, Peter Griffiths gode venn som snakker i sitt særegne tempo.

I «The Cleveland Show» – en spin-off fra «Family Guy» – har Cleveland sammen med sønnen flyttet fra Quahog til Stoolbend for å starte et nytt liv med sin tidligere High School-kjæreste Donna Stubbs og hennes to døtre.

Se serien her

Making History, sesong 1

Vaktmesteren Dan finner sin fars tidsmaskin og bruker den til å reise tilbake til 1772 der han møter Deborah Revere – datteren til frihetshelten Paul Revere.

Når Dan ved et uhell ødelegger den amerikanske revolusjonen, rekrutterer han historieprofessoren Chris Parrish for å hjelpe ham å sette universet riktig sammen igjen. Sammen med Deborah Revere reiser de tre vennene sammen på eventyr i historien og møter en rekke kjente personligheter.

Se serien her

Brickleberry, sesong 1-3

«Den får Family Guy til å virke smakfullt og elegant,» skriver Pittsburgh Post-Gazette om den animerte komiserien «Brickleberry».

Forvent humor som går langt over streken når vi følger skogvokterne i Brickleberry nasjonalpark i deres daglige virke og i deres forsøk på å gjøre nasjonalparken mer attraktiv for besøkende.

Vi møter blant annet Steve, som frykter at den nyankomne Ethel vil føre til at han mister sin vante «månedens skogvokterpris». Samtidig forsøker parkens sjef Woody forsøker å holde de andre skogvokterne i sjakk.

Se serien her

Last ned T-We-appen

Se sport, TV-serier og massevis av barneinnhold, når og hvor du vil. 

Stengt