«En av de mest underholdende seriene på TV»

Kritikerne hyller komiserien «Review». Nå er den en av flere kominyheter i T-We.

For alle som liker komedie, er kanalen Comedy Central synonym med lekenhet, eksperimenteringsvilje og endeløse latterkramper. 

Den mest berømte serien gjennom kanalens snart 30 år lange historie er kanskje «South Park», men også klassikere som «Chappelle's Show», «Key & Peele» og «Inside Amy Schumer» får komifansen til å glise bredt. 

De siste årene er det imidlertid en annen serie som har stjålet mange av kritikernes godord: Originale og morsomme «Review» med Andy Daly. 

Menneskelig og mørk

«Review» er en tulledokumentar om Forrest McNeil, som har fått det for seg at han skal anmelde selve livet.  

På oppfordring fra seerne tar han utfordringer som å spise 30 pannekaker, gå på jakt, ligge med en kjendis, eller å skille seg fra kona.

Med et herlig engasjement kaster han seg over oppgavene, uten å ta hensyn til hvordan hele prosjektet går ut over privatlivet hans. 

– «Review» er både en utrolig treffende og morsom satire om «life coaching», anmelderi og tv-bransjen, samt en særdeles menneskelig og mørk komedie, skrev den norske TV-viteren Gry Rustad om første sesong

Nå kan du se «Review» i Paramount+

Andre serier fra Comedy Central/Paramount+ det er verdt å sjekke ut: 

Key & Peele

Keegan-Michael Key og Jordan Peele presenterer Key & Peele, et originalt sketsjshow der disse freshe, relevante komikerne, som pleide å være på utsiden og se inn, vil utforske livet på en provoserende og uærbødig måte.

Se serien her

Broad City

To venninner  prøver å navigere seg gjennom tilværelsen i New York City. Selv de aller minste og trivielle ting blir både hysterisk komiske og foruroligende å følge med på.

Se serien her

Drunk History

Drunk History følger tradisjonen til de populære web-seriene der dine yndlingsskuespillere spiller historiske hendelser som lidenskapelig blir fortalt av folk som er dritings. Verten Derek Waters leder publikum gjennom Amerika, by for by.

Se serien her

Inside Amy Schumer 

Den respektløse komikeren Amy Schumer er stjernen i denne unike humorserien som blander nye sketsjermed Amys standup-materiale og hvasse samtaler med vanlige folk. Hver episode behandler et nytt emne.

Se serien her

Last ned T-We-appen

Se sport, TV-serier og massevis av barneinnhold, når og hvor du vil. 

Stengt