Vi har oppgradert T-We: Her er alle nyhetene

«Magisk» blå knapp, ny TV-guide og anbefalinger på tvers av T-We er bare noen av forbedringene.


På jevnlig basis kommer vi med programvareoppdateringer til våre nyeste bokser (T-We Box, T-We Box Mini og ADB PVR), for å imøtekomme ønsker og forbedringer fra dere kunder.

Nå har det kommet en ny slik oppdatering! 

Her er de viktigste nyhetene: 

Ny funksjon: Den blå knappen

Flere av kanalene vi tilbyr, har også egne strømmetjenester i T-We-portalen. NRK har for eksempel NRK-appen, TVNorge har et eget arkiv med hele sesonger av deres serier, og det samme har TNT, Nickelodeon, BBC, C More og mange flere.

Nå kan du starte en kanals arkiv eller app bare ved å trykke på den blå knappen på fjernkontrollen, når du står på kanalens respektive plass. Er du for eksempel på kanal 1, kan du trykke på blå knapp for å starte NRK-appen.  

Står du på FOX-kanalen (nr. 20), vil FOX+-arkivet åpne seg, og så videre.

Slik fungerer det: 

Ny TV-guide: Med kategorier

TV-guiden er det viktigste verktøyet for de fleste, når dere ønsker å se hva som går på TV akkurat nå, planlegge kvelden eller gjøre klar opptak. 

Nå er det blitt lettere for deg å finne fram til relevant innhold. I stedet for å komme direkte til en kanalliste, blir du nå bli møtt med en meny der du kan velge kategorier som norske kanaler, sport, barn, nyheter, underholdning og film og serier.

Du kan selvfølgelig også velge «alle kanaler», og dermed få den samme oversikten som før. Foretrekker du å komme rett til denne, velger du bare "Ikke vis denne skjermen igjen" nederst.

Du har mulighet til å bla framover 14 dager i TV-guiden, og i kanaler med Ukesarkiv kan du også bla bakover i tid og se utvalgte programmer direkte fra guiden.

Merk at denne funksjonen ikke er kompitabel med favorittlister. Trykk på "Ikke vis denne skjermen igjen" for å få tilgang til favorittlistene du har fra før.

Nye kategorier i T-We-portalen

I T-We-portalen finner du strømmetjenester fra leverandører som FOX, Paramount, ABC Studios, Disney og TVNorge.

Fra nå av vil du også finne anbefalingsmapper fra oss - for eksempel «anbefalte serier» eller «anbefalt for barn».

Her har vi samlet innhold fra flere innholdsleverandører, slik at det er enklere for deg å finne relatert innhold på tvers av arkivene våre.

Merk at denne funksjonaliteten ikke er tilgjengelig ved lansering, men skrus på så snart vi vet at alle har oppdateringen.

Designoppdatering: Mange flere bilder

Vi har gjennomført flere mindre oppdateringer med tanke på design, som har gjort brukeropplevelsen lekrere og mer helhetlig.

Blant annet vil du trolig legge merke til at det blir mange flere bilder i T-We-portalen, noe som forhåpentlig vil gjøre det enklere for deg å finne serier og filmer du er på jakt etter.

Særlig i Ukesarkivet, som samler programmer fra uka som har gått, vil du merke forskjell.

Muligheten til å sortere på navn eller sendetidspunkt er fremdeles til stede som før.

Følg gjerne vår Facebook-side for flere nyheter om T-We, funksjonalitet og mer.

Her kan du gjerne også komme med flere innspill til ønskede forbedringer, eller gi tilbakemeldinger på hva du syns om denne oppdateringen.

Oppkobling av T-We boks

For å få tilgang til disse funksjonene og resten av fordelen med T-We, kreves en internett-tilkobling på boksen. Dersom din T-We boks ikke er tilkoblet internett vil det nå komme opp en dialogboks med mulighet for å koble til internett. Her kan du velge "Tilkoble nå", eller valget: "Tilkoble senere". Ønsker du ikke å koble dekoderen din til internett, Trykker du på pilen til høyre på fjernkontrollen så "Tilkoble senere" er markert, og så OK på fjernkontrollen.

Merk at om 30 dager vil dialogboksen komme tilbake hvis "Tilkoble senere" blir valgt.

Husk at du også kan se T-We hvor som helst hvis du laster ned appen:

Last ned T-We-appen

Se sport, TV-serier og massevis av barneinnhold, når og hvor du vil. 

Stengt