Grunnpakken

Vi har valgt ut de mest populære kanalene for deg i en fast del som alle får, resten velger du selv fra det valgfrie universet nedenfor. Du står fritt til å endre disse når du måtte ønske - helt kostnadsfritt. Har du allerede Grunnpakken? Velg kanaler på Min side

Faste kanaler
Faste kanaler

Dette er de faste kanalene i Grunnpakken.

 • NRK1 er den foretrukne kanalen for mange nordmenn. NRK1 dekker de viktige norske begivenheter innen sport, aktuelt debattstoff, objektive nyhetssendinger og folkelig helgeunderholding. Hos Canal Digital får du også alle NRKs distriktssendinger inkludert, levert som egne kanaler.

  NRK 1

  NRK1 er den foretrukne kanalen for mange nordmenn. NRK1 dekker de viktige norske begivenheter innen sport, aktuelt debattstoff, objektive nyhetssendinger og folkelig helgeunderholding. Hos Canal Digital får du også alle NRKs distriktssendinger inkludert, levert som egne kanaler.

  Kanalplass: 1
 • NRK2 er den norske kanalen for aktualitet, kultur og kunnskap. Her får du nyheter, sportssendinger, paneldebatter og dybdedokumentarer og programmer som inviterer til innsikt, fordypning og sterke opplevelser.

  NRK 2

  NRK2 er den norske kanalen for aktualitet, kultur og kunnskap. Her får du nyheter, sportssendinger, paneldebatter og dybdedokumentarer og programmer som inviterer til innsikt, fordypning og sterke opplevelser.

  Kanalplass: 2
 • NRK3 / NRK SUPER er en todelt barne- og underholdningskanal med mange flotte norske egenproduksjoner som Filmplaneten, Lydverket og Topp20, i tillegg til utenlandske suksesserier, filmer og talkshow. På NRK SUPER får du barne- og ungdomsprogrammer fra kl. 07:00 til 19:00.

  NRK 3 / NRK Super

  NRK3 / NRK SUPER er en todelt barne- og underholdningskanal med mange flotte norske egenproduksjoner som Filmplaneten, Lydverket og Topp20, i tillegg til utenlandske suksesserier, filmer og talkshow. På NRK SUPER får du barne- og ungdomsprogrammer fra kl. 07:00 til 19:00.

  Kanalplass: 3
 • TV er en av Norges aller mest populære kommersielle tv-kanaler og er å regne som landets andre rikskringkaster med et bredt tilbud dag og natt. Kanalen fornyer seg ofte med populære serier, sportsbegivenheter og egenproduserte programmer.

  TV 2

  TV er en av Norges aller mest populære kommersielle tv-kanaler og er å regne som landets andre rikskringkaster med et bredt tilbud dag og natt. Kanalen fornyer seg ofte med populære serier, sportsbegivenheter og egenproduserte programmer.

  Kanalplass: 4
 • TV Norge er underholdningskanalen for hele familien og har tatt en sterk posisjon i TV-markedet som en kjærkommen kanal for lett underholdning og adspredelse. Du får norske og utenlandske suksess-serier, gode filmer, lokale nyhetssendinger og spennende reality-show, hver dag.

  TVNorge

  TV Norge er underholdningskanalen for hele familien og har tatt en sterk posisjon i TV-markedet som en kjærkommen kanal for lett underholdning og adspredelse. Du får norske og utenlandske suksess-serier, gode filmer, lokale nyhetssendinger og spennende reality-show, hver dag.

  Kanalplass: 5
 • TV3 er en underholdningskanal for hele familien som byr på ferske toppfilmer, kvalitetsserier, sladderutløsende reality-show og tankevekkende doku-dramaer i tillegg til egenprodusert innhold.

  TV 3

  TV3 er en underholdningskanal for hele familien som byr på ferske toppfilmer, kvalitetsserier, sladderutløsende reality-show og tankevekkende doku-dramaer i tillegg til egenprodusert innhold.

  Kanalplass: 6
 • Nå gir VGTV deg like ferske nyheter på TV som du er vant til på mobil og nett. Dette er kanalen for deg som ønsker å holde deg oppdatert innen nyheter, sport og underholdning – når det skjer. Det siste av både stort og smått – direkte hjem i stua!

  VGTV

  Nå gir VGTV deg like ferske nyheter på TV som du er vant til på mobil og nett. Dette er kanalen for deg som ønsker å holde deg oppdatert innen nyheter, sport og underholdning – når det skjer. Det siste av både stort og smått – direkte hjem i stua!

  Kanalplass: 7
 • FEM er en frisk og livlig, norsk tv-kanal som setter sin ære i å gi moderne kvinner et bedre tv-tilbud. Kvalitetsserier, gode filmer, oppsiktsvekkende dokumentarer og ferske underholdningsnyheter.

  FEM

  FEM er en frisk og livlig, norsk tv-kanal som setter sin ære i å gi moderne kvinner et bedre tv-tilbud. Kvalitetsserier, gode filmer, oppsiktsvekkende dokumentarer og ferske underholdningsnyheter.

  Kanalplass: 8
 • MAX er den litt tøffere TV-kanalen for gutta. Kanalen tilbyr serier med action, blod, eksos, spenning og fart, og utenlandske humor- og dramaserier.

  MAX

  MAX er den litt tøffere TV-kanalen for gutta. Kanalen tilbyr serier med action, blod, eksos, spenning og fart, og utenlandske humor- og dramaserier.

  Kanalplass: 9
 • VOX er den litt mer voksne tv-kanalen. Kanalen tilbyr seriesuksesser, moden kvalitetsunderholdning, nye og gamle klassikere, britiske serier, krim, talkshow, humor og filmer. 

  VOX

  VOX er den litt mer voksne tv-kanalen. Kanalen tilbyr seriesuksesser, moden kvalitetsunderholdning, nye og gamle klassikere, britiske serier, krim, talkshow, humor og filmer. 

  Kanalplass: 10
 • Viasat 4 er en underholdningskanal for unge mennesker, med en god blanding av humor, action og sport. Du får spenning i hverdagen med alt fra UEFA Champions League til Dexter, The Simpsons og norske produksjoner.

  Viasat 4

  Viasat 4 er en underholdningskanal for unge mennesker, med en god blanding av humor, action og sport. Du får spenning i hverdagen med alt fra UEFA Champions League til Dexter, The Simpsons og norske produksjoner.

  Kanalplass: 11
 • TV6 sender underholdnings- og livsstilsprogrammer for kvinner mellom 35-49 år, med talkshow, serier og filmer. Inspirasjon, selvrealisering og livsstil av høy kvalitet.

  TV6

  TV6 sender underholdnings- og livsstilsprogrammer for kvinner mellom 35-49 år, med talkshow, serier og filmer. Inspirasjon, selvrealisering og livsstil av høy kvalitet.

  Kanalplass: 12
 • TV 2 Zebra er en maskulin, leken og spenstig underholdningskanal. Kanalen er TV 2s tøffere lillebror og her får du fotball og sport, norske serier, humor og gode filmer i helgene.

  TV 2 Zebra

  TV 2 Zebra er en maskulin, leken og spenstig underholdningskanal. Kanalen er TV 2s tøffere lillebror og her får du fotball og sport, norske serier, humor og gode filmer i helgene.

  Kanalplass: 13
 • TV 2 Livsstil. Se programmer innen "mine interesser", "mitt liv", "mine hobbyer", "mine relasjoner", "mitt hjem" og "mine drømmer. Noe for enhver smak.

  TV 2 Livsstil

  TV 2 Livsstil. Se programmer innen "mine interesser", "mitt liv", "mine hobbyer", "mine relasjoner", "mitt hjem" og "mine drømmer. Noe for enhver smak.

  Kanalplass: 14
 • TV 2 Humor er en helt ny kanal, for alle som elsker å le. Variert sendeflate, med fokus det beste av amerikanske humorprogrammer – som blodferske sendinger av «The Tonight Show med Jimmy Fallon», fem dager i uka. 

  TV 2 Humor

  TV 2 Humor er en helt ny kanal, for alle som elsker å le. Variert sendeflate, med fokus det beste av amerikanske humorprogrammer – som blodferske sendinger av «The Tonight Show med Jimmy Fallon», fem dager i uka. 

  Kanalplass: 16
 • Discovery Channel er kanalen for deg som er nysgjerrig og som inviterer deg med på de utroliges reiser i naturens, historiens, vitenskapens og teknologiens verden. Ta del i alt  fra naturen, historien, vitenskapen og fra alt annet livet og verden har å by på.

  Discovery Channel

  Discovery Channel er kanalen for deg som er nysgjerrig og som inviterer deg med på de utroliges reiser i naturens, historiens, vitenskapens og teknologiens verden. Ta del i alt  fra naturen, historien, vitenskapen og fra alt annet livet og verden har å by på.

  Kanalplass: 17
 • National Geographic Channel er en troverdig og engasjerende tv-kanal som vekker interesse og pirrer nysgjerrigheten din. Topp kvalitet, og du og familien lærer alltid noe nytt.

  National Geographic

  National Geographic Channel er en troverdig og engasjerende tv-kanal som vekker interesse og pirrer nysgjerrigheten din. Topp kvalitet, og du og familien lærer alltid noe nytt.

  Kanalplass: 18
 • Liker du å studere dyrenes liv på nært hold? Da vil Animal Planet garantert bli en av dine yndlingskanaler. På Animal Planet får du se all verdens fantastiske dyr i sitt opprinnelige miljø.

  Animal Planet

  Liker du å studere dyrenes liv på nært hold? Da vil Animal Planet garantert bli en av dine yndlingskanaler. På Animal Planet får du se all verdens fantastiske dyr i sitt opprinnelige miljø.

  Kanalplass: 19
 • FOX er en underholdningskanal med splitter nye og prisbelønte serier som aldri tidligere er vist på norsk skjerm, samt velkjente og klassiske kult-serier. Sender 24 timer i døgnet.

  FOX

  FOX er en underholdningskanal med splitter nye og prisbelønte serier som aldri tidligere er vist på norsk skjerm, samt velkjente og klassiske kult-serier. Sender 24 timer i døgnet.

  Kanalplass: 20
 • TLC fra Discovery er en TV-kanal for kvinner mellom 25–39 år, med mange spennende og avslørende norske produksjoner. Du får nye ideer og inspirasjon, og her blir drømmer til virkelighet.

  TLC

  TLC fra Discovery er en TV-kanal for kvinner mellom 25–39 år, med mange spennende og avslørende norske produksjoner. Du får nye ideer og inspirasjon, og her blir drømmer til virkelighet.

  Kanalplass: 21
 • TNT er Turners 24-timers premierespekkede underholdningskanal med fokus på kvalitetsdrama. Seriene som vises på kanalen er en blanding av første visning i Norge og velkjente bibliotek innen fiksjonsjangeren, i tillegg til realitybasert underholdning på dagtid, samt filmer med kjente stjerner i helgene.

  TNT

  TNT er Turners 24-timers premierespekkede underholdningskanal med fokus på kvalitetsdrama. Seriene som vises på kanalen er en blanding av første visning i Norge og velkjente bibliotek innen fiksjonsjangeren, i tillegg til realitybasert underholdning på dagtid, samt filmer med kjente stjerner i helgene.

  Kanalplass: 22
 • Comedy Central er en 24-timers rendyrket humorkanal med de morsomste programmene, seriene, talkshows og den beste stand-up fra hele verden. Trenger du en god latter så skru på Comedy Central.

  Comedy Central

  Comedy Central er en 24-timers rendyrket humorkanal med de morsomste programmene, seriene, talkshows og den beste stand-up fra hele verden. Trenger du en god latter så skru på Comedy Central.

  Kanalplass: 23 Språk: Engelsk
 • BBC Brit er kanalen hvor det nordiske publikummet kan følge Top Gear, i tillegg til programmer med britiske tv-yndlinger som Graham Norton, Louis Theroux and Stephen Fry. 

  BBC BRIT

  BBC Brit er kanalen hvor det nordiske publikummet kan følge Top Gear, i tillegg til programmer med britiske tv-yndlinger som Graham Norton, Louis Theroux and Stephen Fry. 

  Kanalplass: 24
 • BBC Earth byr på en bred variasjon av kvalitetsprogrammer. Alt fra fantastiske naturvitenskapelige programmer som BBC er globalt anerkjent for, til høyoktan, adrenalindrevne dokumentarer, står på plakaten.

  BBC earth

  BBC Earth byr på en bred variasjon av kvalitetsprogrammer. Alt fra fantastiske naturvitenskapelige programmer som BBC er globalt anerkjent for, til høyoktan, adrenalindrevne dokumentarer, står på plakaten.

  Kanalplass: 25 Språk: Engelsk
 • BBC World News er hele verdens nyhets- og informasjonskanal som holder deg oppdatert på siste nytt fra alle verdenshjørner. Gode og grundige korrespondenter som er der det til enhver tid skjer. 

  BBC World News

  BBC World News er hele verdens nyhets- og informasjonskanal som holder deg oppdatert på siste nytt fra alle verdenshjørner. Gode og grundige korrespondenter som er der det til enhver tid skjer. 

  Kanalplass: 26
 • CNN er verdens ledende globale  24-timers nyhetskanal og en av verdens mest respekterte og troverdige kilder til nyheter og informasjon. CNN leverer globale nyheter ved å være tilstede lokalt.

  CNN International

  CNN er verdens ledende globale  24-timers nyhetskanal og en av verdens mest respekterte og troverdige kilder til nyheter og informasjon. CNN leverer globale nyheter ved å være tilstede lokalt.

  Kanalplass: 27
 • TV 2 Nyhetskanalen er Norges eneste kontinuerlige nyhetskanal. De er direkte der det skjer, best på de store hendelsene og er en seriøs nyhetsformidler.

  TV 2 Nyhetskanalen

  TV 2 Nyhetskanalen er Norges eneste kontinuerlige nyhetskanal. De er direkte der det skjer, best på de store hendelsene og er en seriøs nyhetsformidler.

  Kanalplass: 28
 • Travel Channel byr på underholdende, informative og inspirerende perspektiver knyttet til alle typer reiseerfaringer, destinasjoner og reisemål.

  Travel Channel

  Travel Channel byr på underholdende, informative og inspirerende perspektiver knyttet til alle typer reiseerfaringer, destinasjoner og reisemål.

  Kanalplass: 29
 • History byr på knivskarpe kvalitetsdokumentarer og gir deg dybdeinnsikt i personer, hendelser og konflikter som har formet verden.

  History

  History byr på knivskarpe kvalitetsdokumentarer og gir deg dybdeinnsikt i personer, hendelser og konflikter som har formet verden.

  Kanalplass: 30
 • Disney Channel er uten sammenligning Norges mest populære barne-kanal og byr på det aller beste fra Disneys magiske verden. En trygg underholdningskanal. Sendetid: kl. 06:00 – 22:00.

  Disney Channel

  Disney Channel er uten sammenligning Norges mest populære barne-kanal og byr på det aller beste fra Disneys magiske verden. En trygg underholdningskanal. Sendetid: kl. 06:00 – 22:00.

  Kanalplass: 31
 • Nickelodeon setter barna først. Kanalen lærer, engasjerer og underholder barn fra 3 til 12 år med populære serier og karakterer som Dora the Explorer, Svampebob, Avatar og Backyardigans. Sendetid : 05:00 – 21:00

  Nickelodeon

  Nickelodeon setter barna først. Kanalen lærer, engasjerer og underholder barn fra 3 til 12 år med populære serier og karakterer som Dora the Explorer, Svampebob, Avatar og Backyardigans. Sendetid : 05:00 – 21:00

  Kanalplass: 32
 • Cartoon Network handler om moro, eventyr og underholdning for barn. Programmene er en blanding av moderne klassikere og splitter nye tegneserier som appellerer til barn i alle aldre.

  Cartoon Network

  Cartoon Network handler om moro, eventyr og underholdning for barn. Programmene er en blanding av moderne klassikere og splitter nye tegneserier som appellerer til barn i alle aldre.

  Kanalplass: 33
 • Eurosport er Norges ledende sportskanal og gir deg mer enn 3 000 timer direktesendt idrett i året. Alt kommenteres på norsk av kyndige og engasjerte kommentatorer. 

  Eurosport

  Eurosport er Norges ledende sportskanal og gir deg mer enn 3 000 timer direktesendt idrett i året. Alt kommenteres på norsk av kyndige og engasjerte kommentatorer. 

  Kanalplass: 34
 • Eurosport Norge er en lokal 24-timers sportskanal som fyller sendeflaten med mest mulig sport tilpasset det norske TV-publikum. Viser OL, EM-kvalifiseringskamper og mye annet moro.

  Eurosport Norge

  Eurosport Norge er en lokal 24-timers sportskanal som fyller sendeflaten med mest mulig sport tilpasset det norske TV-publikum. Viser OL, EM-kvalifiseringskamper og mye annet moro.

  Kanalplass: 35
 • Matkanalen er en norsk kanal som sender helt nye fristende matprogrammer. Se trender som raw food, street food og ølbrygging men også god gammeldags husmannskost.

  Matkanalen

  Matkanalen er en norsk kanal som sender helt nye fristende matprogrammer. Se trender som raw food, street food og ølbrygging men også god gammeldags husmannskost.

  Kanalplass: 36
 • FATSTONE er en ny norskeid, internasjonal kanal som fokuserer på utendørs actionsport. Kanalen vil sende programmer med skating, surfing, windsurfing,snowboard, ski, sykkel, basehopping, fallskjerm, paragliding, parkour og andre idretter man kan drive utendørs – uten motor. Tilgjengelighet kan variere.

  Fatstone

  FATSTONE er en ny norskeid, internasjonal kanal som fokuserer på utendørs actionsport. Kanalen vil sende programmer med skating, surfing, windsurfing,snowboard, ski, sykkel, basehopping, fallskjerm, paragliding, parkour og andre idretter man kan drive utendørs – uten motor. Tilgjengelighet kan variere.

  Kanalplass: 38
 • Viasat Sport er kanalen som fokuserer på boksing og amerikansk tv-sport på sitt beste, NFL. De største tittelkampene fra boksingens verden, og Nordic Fight Night. Følg NFL hele veien til Super Bowl og få hver detalj fra WRC med vår egen stjerne Mads Østberg.

  Viasat Sport

  Viasat Sport er kanalen som fokuserer på boksing og amerikansk tv-sport på sitt beste, NFL. De største tittelkampene fra boksingens verden, og Nordic Fight Night. Følg NFL hele veien til Super Bowl og få hver detalj fra WRC med vår egen stjerne Mads Østberg.

  Kanalplass: 187
 • Se verdens beste spillere, verdens beste klubblag – kort sagt verdens beste fotball! På Viasat Fotball følger du superstjernenes jakt på ære og berømmelse i UEFA Champions League, Serie A og La Liga. 

  Viasat Fotball

  Se verdens beste spillere, verdens beste klubblag – kort sagt verdens beste fotball! På Viasat Fotball følger du superstjernenes jakt på ære og berømmelse i UEFA Champions League, Serie A og La Liga. 

  Kanalplass: 188
 • Kanalen med desidert mest istid i Norge - en rendyrket hockeykanal med toppkamper fra amerikanske NHL og HockeyAllsvenskan, i tillegg til aktuelle magasinprogrammer fra verdens største hockeynasjoner.

  Viasat Hockey

  Kanalen med desidert mest istid i Norge - en rendyrket hockeykanal med toppkamper fra amerikanske NHL og HockeyAllsvenskan, i tillegg til aktuelle magasinprogrammer fra verdens største hockeynasjoner.

  Kanalplass: 189
 • Viasat Motor er den eneste skandinaviske kanalen som kun sender motorsport. Vi sender direkte fra treninger, kvalifiseringer og finalerunder i verdens største motorsirkus - Formel 1! I tillegg sendes det blant annet fra MotoGP, NASCAR og STCC.

  Viasat Motor

  Viasat Motor er den eneste skandinaviske kanalen som kun sender motorsport. Vi sender direkte fra treninger, kvalifiseringer og finalerunder i verdens største motorsirkus - Formel 1! I tillegg sendes det blant annet fra MotoGP, NASCAR og STCC.

  Kanalplass: 190
Valgfrie kanaler
Valgfrie kanaler

Dette er de valgfrie kanalene i Grunnpakken. Du kan velge inntil 15 kanaler fra denne oversikten på Min side.

 • Disney Junior er kanalen for 2 til 7-åringer og deres foreldre som ønsker underholdning av høy kvalitet, med vekt på barns læring og utvikling. Dere får et gjensyn med de mest kjente favorittene i Disneyuniverset. Dubbet til norsk og helt reklamefri. Sendetid: 6.00-24.00

  Disney Junior

  Disney Junior er kanalen for 2 til 7-åringer og deres foreldre som ønsker underholdning av høy kvalitet, med vekt på barns læring og utvikling. Dere får et gjensyn med de mest kjente favorittene i Disneyuniverset. Dubbet til norsk og helt reklamefri. Sendetid: 6.00-24.00

  Kanalplass: 44
 • Disney XD er kanalen for barn mellom 6 og 14 år som liker action, musikk, humor og eventyr. Alle program er dubbet eller tekstet til norsk og kanalen er helt reklamefri. Sendetid: 06:00 – 22:00

  Disney XD

  Disney XD er kanalen for barn mellom 6 og 14 år som liker action, musikk, humor og eventyr. Alle program er dubbet eller tekstet til norsk og kanalen er helt reklamefri. Sendetid: 06:00 – 22:00

  Kanalplass: 45
 • Nick JR er en rendyrket barnekanal for barn mellom 2-6 år, med pedagogiske og underholdende tegneserier, kule interaktive program, fakta om dyr og ekte eventyrshelter for de aller minste TV-titterne. Reklamefri og sender på norsk.

  Nick JR

  Nick JR er en rendyrket barnekanal for barn mellom 2-6 år, med pedagogiske og underholdende tegneserier, kule interaktive program, fakta om dyr og ekte eventyrshelter for de aller minste TV-titterne. Reklamefri og sender på norsk.

  Kanalplass: 47
 • Boomerang er en leken, trygg og morsom kanal for alle småbarn. De klassiske seriene som Familien Flintstones, Tom & Jerry, Pusur og den Rosa Panteren tar deg med tilbake til din egen barndom og kanalen elskes derfor av foreldre også. Kanalen er 100 % dubbet  til norsk.

  Boomerang

  Boomerang er en leken, trygg og morsom kanal for alle småbarn. De klassiske seriene som Familien Flintstones, Tom & Jerry, Pusur og den Rosa Panteren tar deg med tilbake til din egen barndom og kanalen elskes derfor av foreldre også. Kanalen er 100 % dubbet  til norsk.

  Kanalplass: 49
 • BabyTV er kanalen som er dedikert til spedbarn, småbarn og deres foreldre. Kanalen sender morsomme, lærerike og interaktive programmer som er laget i samarbeid med eksperter på barnets utvikling.

  BabyTV

  BabyTV er kanalen som er dedikert til spedbarn, småbarn og deres foreldre. Kanalen sender morsomme, lærerike og interaktive programmer som er laget i samarbeid med eksperter på barnets utvikling.

  Kanalplass: 50
 • Discovery World er TV-kanalen som retter søkelyset mot verden vi lever i. Her finner du inspirerende dokumentarer som portretterer fascinerende personligheter, fantastiske landskaper og utrolige historier fra alle kanter av verden.

  Discovery World

  Discovery World er TV-kanalen som retter søkelyset mot verden vi lever i. Her finner du inspirerende dokumentarer som portretterer fascinerende personligheter, fantastiske landskaper og utrolige historier fra alle kanter av verden.

  Kanalplass: 61 Språk: Engelsk
 • Discovery Science er kanalen som gir deg et helt nytt innblikk i nåtidens og fremtidens teknologi innenfor banebrytende ingeniørkunst, de nyeste oppfinnelsene og de seneste teknologiske fremskrittene. Ny kunnskap på en spennende måte – døgnet rundt.

  Discovery Science

  Discovery Science er kanalen som gir deg et helt nytt innblikk i nåtidens og fremtidens teknologi innenfor banebrytende ingeniørkunst, de nyeste oppfinnelsene og de seneste teknologiske fremskrittene. Ny kunnskap på en spennende måte – døgnet rundt.

  Kanalplass: 62 Språk: Engelsk
 • Investigation Discovery gir deg faktaunderholdning i absolutt særklasse, med sterke programmer og spennende serier om politiarbeid, rettsmedisinere og patologi.

  Investigation Discovery

  Investigation Discovery gir deg faktaunderholdning i absolutt særklasse, med sterke programmer og spennende serier om politiarbeid, rettsmedisinere og patologi.

  Kanalplass: 63 Språk: Engelsk
 • Nat Geo Wild HD gir deg de beste og mest intime møtene med dyreliv noensinne vist på tv. Unike dokumentarprogrammer og skarpe naturreportasjer, 24 timer i døgnet. Alle programmer er tekstet på norsk. 

  Nat Geo Wild HD

  Nat Geo Wild HD gir deg de beste og mest intime møtene med dyreliv noensinne vist på tv. Unike dokumentarprogrammer og skarpe naturreportasjer, 24 timer i døgnet. Alle programmer er tekstet på norsk. 

  Kanalplass: 66 Språk: Engelsk
 • Outdoor Channel er utendørs TV på sitt beste. Kanalen er en av verdens ledende innen friluftsliv. Kanalen dyrker jakt og fiske, off-road kjøring og villmarkens ødemark og mye mer. 

  Outdoor Channel

  Outdoor Channel er utendørs TV på sitt beste. Kanalen er en av verdens ledende innen friluftsliv. Kanalen dyrker jakt og fiske, off-road kjøring og villmarkens ødemark og mye mer. 

  Kanalplass: 70
 • History 2 gir deg det du ikke visste om verden rundt oss - verdenshistorien, myter, konspirasjonsteorier og avgjørende begivenheter.

  History 2

  History 2 gir deg det du ikke visste om verden rundt oss - verdenshistorien, myter, konspirasjonsteorier og avgjørende begivenheter.

  Kanalplass: 71 Språk: Engelsk
 • Viasat History sender historieorienterte dokumentarer om politikk, kultur, kunst, antropologi og religion. Kanalen går i dybden og gir unik innsikt i historiske hendelser som har beveget historien. Med Viasat History dyrker man historiefortellingen på en levende og interessant måte.

  Viasat History

  Viasat History sender historieorienterte dokumentarer om politikk, kultur, kunst, antropologi og religion. Kanalen går i dybden og gir unik innsikt i historiske hendelser som har beveget historien. Med Viasat History dyrker man historiefortellingen på en levende og interessant måte.

  Kanalplass: 73
 • Viasat Nature/Crime er to kanaler som deler kanalplass. Kanalene viser daglig en rekke nye og klassiske, actionfylte serier og filmer, i tillegg til de beste, mest spektakulære programmene om natur og dyreliv.

  Viasat Nature Crime

  Viasat Nature/Crime er to kanaler som deler kanalplass. Kanalene viser daglig en rekke nye og klassiske, actionfylte serier og filmer, i tillegg til de beste, mest spektakulære programmene om natur og dyreliv.

  Kanalplass: 74
 • Viasat Explorer HD er kanalen for deg som liker spenning, eventyr og fartsfylte opplevelser. Viasat Explorer byr på reportasjer fra strabasiøse ekspedisjoner, populærvitenskapelige temaer og sjokkerende dokumentarer som gir innsikt i kriminelle nettverk verden rundt.

  Viasat Explorer

  Viasat Explorer HD er kanalen for deg som liker spenning, eventyr og fartsfylte opplevelser. Viasat Explorer byr på reportasjer fra strabasiøse ekspedisjoner, populærvitenskapelige temaer og sjokkerende dokumentarer som gir innsikt i kriminelle nettverk verden rundt.

  Kanalplass: 75
 • Bli betatt, sjokkert og underholdt av den prisbelønte kanalen CBS Reality som sender dokumentarer og viser hardtslående drama fra det virkelige livet.

  CBS Reality

  Bli betatt, sjokkert og underholdt av den prisbelønte kanalen CBS Reality som sender dokumentarer og viser hardtslående drama fra det virkelige livet.

  Kanalplass: 79
 • SVT1 er den svenske hovedkanalen med et bredt utvalg av programmer og variert innhold og dybde. Kanalen byr på egenproduksjoner av høy kvalitet for hele familien, og er spesielt kjent for drama, fakta og kultur.

  SVT1

  SVT1 er den svenske hovedkanalen med et bredt utvalg av programmer og variert innhold og dybde. Kanalen byr på egenproduksjoner av høy kvalitet for hele familien, og er spesielt kjent for drama, fakta og kultur.

  Kanalplass: 80 Språk: Svensk
 • SVT2 er Sveriges svar på NRK 2 for et noe yngre og mer raffinert publikum. Her får du et variert programinnhold av høy kvalitet med nyheter, egenproduserte filmer og serier, natur- og vitenskapsprogram

  SVT2

  SVT2 er Sveriges svar på NRK 2 for et noe yngre og mer raffinert publikum. Her får du et variert programinnhold av høy kvalitet med nyheter, egenproduserte filmer og serier, natur- og vitenskapsprogram

  Kanalplass: 81 Språk: Svensk
 • Minner veldig om NRK Super og NRK 3. Barnkanalen sender fra formiddagen og til tidlig kveld, og vi snakker altså om barneprogrammer (med svensk tale) av høy kvalitet. SVT 24 begynte som en ren nyhetskanal, men sender i dag sport, egne programmer og repriser fra andre SVT-kanaler.

  SVT Barnkanalen / SVT 24

  Minner veldig om NRK Super og NRK 3. Barnkanalen sender fra formiddagen og til tidlig kveld, og vi snakker altså om barneprogrammer (med svensk tale) av høy kvalitet. SVT 24 begynte som en ren nyhetskanal, men sender i dag sport, egne programmer og repriser fra andre SVT-kanaler.

  Kanalplass: 82 Språk: Svensk
 • Svensk kanal som tilbyr dokumentarer og undervisningsprogram knyttet til en rekke temaer, fra vitenskap til kultur og politikk.

  SVT Kunskapskanalen

  Svensk kanal som tilbyr dokumentarer og undervisningsprogram knyttet til en rekke temaer, fra vitenskap til kultur og politikk.

  Kanalplass: 83 Språk: Svensk
 • TV4 er Sveriges svar på TV 2 og byr på bred og god underholdning for hele familien. Du får alt fra nyheter, sport og dokumentarer til serier, barneprogrammer og filmer, svenske Idol, Robinsonekspedisjonen og andre kjente og kjære show.

  TV4

  TV4 er Sveriges svar på TV 2 og byr på bred og god underholdning for hele familien. Du får alt fra nyheter, sport og dokumentarer til serier, barneprogrammer og filmer, svenske Idol, Robinsonekspedisjonen og andre kjente og kjære show.

  Kanalplass: 84
 • Sender et utvalg av programmer fra den statlige finske kanalen YLE og kommersielle MTV3.

  TV Finland

  Sender et utvalg av programmer fra den statlige finske kanalen YLE og kommersielle MTV3.

  Kanalplass: 85 Språk: Finsk (soumi)
 • DR1 er Danmarks hovedkanal og har en allmenn profil og et bredt utvalg av programmer av høy kvalitet med variert innhold og dybde. Kanalen er spesielt kjent for sine produksjoner innen nyheter, dokumentar, drama, fakta, sport og kultur.

  DR1

  DR1 er Danmarks hovedkanal og har en allmenn profil og et bredt utvalg av programmer av høy kvalitet med variert innhold og dybde. Kanalen er spesielt kjent for sine produksjoner innen nyheter, dokumentar, drama, fakta, sport og kultur.

  Kanalplass: 86 Språk: Dansk
 • Danmarks sterkeste TV-kanal for kultur og program med fokus på samfunnspolitiske forhold i både inn- og utland. Byr også på musikk, film og satire.

  DR 2

  Danmarks sterkeste TV-kanal for kultur og program med fokus på samfunnspolitiske forhold i både inn- og utland. Byr også på musikk, film og satire.

  Kanalplass: 87 Språk: Dansk
 • TV 2 er Danmarks mest sette TV-kanal med et allsidig program for hele familien. Fire ganger daglig sendes de regionale nyhetssendingene Lorry, fra København-området.

  TV2 Danmark

  TV 2 er Danmarks mest sette TV-kanal med et allsidig program for hele familien. Fire ganger daglig sendes de regionale nyhetssendingene Lorry, fra København-området.

  Kanalplass: 88 Språk: Dansk
 • Dansk barnekanal, som tar barna alvorlig, involverer dem og gir dem medinnflytelse i hvordan kanalen skal se ut. Skal være en kanal som foreldre trygt kan la barna se alene, uten å være redde for at det skal bli for skummelt.

  DR Ramasjang

  Dansk barnekanal, som tar barna alvorlig, involverer dem og gir dem medinnflytelse i hvordan kanalen skal se ut. Skal være en kanal som foreldre trygt kan la barna se alene, uten å være redde for at det skal bli for skummelt.

  Kanalplass: 89 Språk: Dansk
 • CNBC er en av verdens ledende businesskanaler, med et globalt perspektiv på forretning, finans og reportasjer 24 timer i døgnet.

  CNBC

  CNBC er en av verdens ledende businesskanaler, med et globalt perspektiv på forretning, finans og reportasjer 24 timer i døgnet.

  Kanalplass: 90
 • Sky News er Storbritannias eldste 24-timers nyhetskanal og en foretrukket nyhetskilde for svært mange europeere.

  Sky News

  Sky News er Storbritannias eldste 24-timers nyhetskanal og en foretrukket nyhetskilde for svært mange europeere.

  Kanalplass: 91 Språk: Engelsk
 • Bloomberg er en internasjonal næringslivskanal som bringer deg de siste nyhetene fra hele finans- og  businessverdenen. Du får skarpe finans- og  business nyheter, reportasjer og analyser hele døgnet.

  Bloomberg

  Bloomberg er en internasjonal næringslivskanal som bringer deg de siste nyhetene fra hele finans- og  businessverdenen. Du får skarpe finans- og  business nyheter, reportasjer og analyser hele døgnet.

  Kanalplass: 92 Språk: Engelsk
 • France 24 er en internasjonal nyhetskanal med et fransk perspektiv. Du får nyhetsoppdateringer hver halvtime, dyptgående magasiner, undersøkende rapporter og grundige debatter. Språk: engelsk. Sendetid: 24/7

  France 24

  France 24 er en internasjonal nyhetskanal med et fransk perspektiv. Du får nyhetsoppdateringer hver halvtime, dyptgående magasiner, undersøkende rapporter og grundige debatter. Språk: engelsk. Sendetid: 24/7

  Kanalplass: 93 Språk: Fransk
 • Al Jazeera English er en engelskspråklig arabisk nyhetskanal, som gir deg et alternativt perspektiv på globale spørsmål, nyheter og aktualitetsstoff fra sitt hovedkvarter i Midt-Østen.

  Al Jazeera English

  Al Jazeera English er en engelskspråklig arabisk nyhetskanal, som gir deg et alternativt perspektiv på globale spørsmål, nyheter og aktualitetsstoff fra sitt hovedkvarter i Midt-Østen.

  Kanalplass: 94 Språk: Engelsk
 • MTV er Europas ledende musikk- og underholdningskanal for ungdom. På MTV er det fart og moro fra tidlig til seint. Kanalen sender døgnet rundt helt uten reklameavbrudd. 

  MTV

  MTV er Europas ledende musikk- og underholdningskanal for ungdom. På MTV er det fart og moro fra tidlig til seint. Kanalen sender døgnet rundt helt uten reklameavbrudd. 

  Kanalplass: 104
 • The QYou –Det finnes millioner av morsomme og spennende videoer på Internett, men bare én kanal sender de aller beste - The QYou. Underholdning for de unge og ungdommelige.

  The QYou

  The QYou –Det finnes millioner av morsomme og spennende videoer på Internett, men bare én kanal sender de aller beste - The QYou. Underholdning for de unge og ungdommelige.

  Kanalplass: 105 Språk: Engelsk
 • Fine Living er en trendsettende kanal. Kanalen skal være et utstillingsvindu for verdenskjente kokker, innovative designere, moteguruer og livsstils eksperter fra hele verden.

  Fine Living

  Fine Living er en trendsettende kanal. Kanalen skal være et utstillingsvindu for verdenskjente kokker, innovative designere, moteguruer og livsstils eksperter fra hele verden.

  Kanalplass: 106
 • Food Network er en rendyrket matkanal. Tv-kanalen er en av de mest populære kanalene i USA og endelig tilgjengelig for matglade nordmenn. 

  Food Network

  Food Network er en rendyrket matkanal. Tv-kanalen er en av de mest populære kanalene i USA og endelig tilgjengelig for matglade nordmenn. 

  Kanalplass: 107
 • Superstjerner, one-hit wonders, boy- og girlbands – nye videoer så snart de er produsert og hitter du aldri blir lei. MTV Hits – you’ve got to love it! 100% musikk – ingen reklame!

  MTV HITS

  Superstjerner, one-hit wonders, boy- og girlbands – nye videoer så snart de er produsert og hitter du aldri blir lei. MTV Hits – you’ve got to love it! 100% musikk – ingen reklame!

  Kanalplass: 108 Språk: Engelsk
 • MTV Rocks presenterer den beste musikken fra verdens rock og heavy metal miljø. En kanal som får ditt hjerte til å slå hardere og vekker «headbangeren» i deg. 100% musikk – ingen reklame!

  MTV Rocks

  MTV Rocks presenterer den beste musikken fra verdens rock og heavy metal miljø. En kanal som får ditt hjerte til å slå hardere og vekker «headbangeren» i deg. 100% musikk – ingen reklame!

  Kanalplass: 109 Språk: Engelsk
 • MTV LIVE går tilbake til MTVs røtter og gir deg det beste fra livemusikken, musikkvideoene, musikkdokumentarene og originalproduksjonene. Musikkanalen som sender hele døgnet uten reklameavbrudd.

  MTV LIVE HD

  MTV LIVE går tilbake til MTVs røtter og gir deg det beste fra livemusikken, musikkvideoene, musikkdokumentarene og originalproduksjonene. Musikkanalen som sender hele døgnet uten reklameavbrudd.

  Kanalplass: 110 Språk: Engelsk
 • MTV Music 24 gir deg den beste musikken og de største talentene. Se musikkvideopremierer, liveopptredener, intime konserter, bak kamera-spesialer og eksklusive intervju.

  MTV Music 24

  MTV Music 24 gir deg den beste musikken og de største talentene. Se musikkvideopremierer, liveopptredener, intime konserter, bak kamera-spesialer og eksklusive intervju.

  Kanalplass: 111
 • Eneste kanalen som gir deg ren klubbkultur og 24/7 tilgang til noen av de mest innflytelsesrike nattklubber i verden. Kanalen leverer en kontinuerlig miks av anthems fra det siste nye til den kuleste urban og pop. 100% musikk – ingen reklame!

  MTV Dance

  Eneste kanalen som gir deg ren klubbkultur og 24/7 tilgang til noen av de mest innflytelsesrike nattklubber i verden. Kanalen leverer en kontinuerlig miks av anthems fra det siste nye til den kuleste urban og pop. 100% musikk – ingen reklame!

  Kanalplass: 112 Språk: Engelsk
 • VH1 Classic er kanalen for deg som har blitt voksen, og vil høre de største artistene fra 60-, 70-, og 80-tallet. VH1 Classic gir deg unike arkivklipp i topp digital kvalitet.

  VH1 Classic

  VH1 Classic er kanalen for deg som har blitt voksen, og vil høre de største artistene fra 60-, 70-, og 80-tallet. VH1 Classic gir deg unike arkivklipp i topp digital kvalitet.

  Kanalplass: 114 Språk: Engelsk
 • VH1 er kanalen som spiller musikk for deg som har blitt voksen, og vil ha det beste av 80- og 90-tallets musikkvideoer, liveopptredener og eksklusive intervjuer, 24 timer i døgnet, hele uken.

  VH1

  VH1 er kanalen som spiller musikk for deg som har blitt voksen, og vil ha det beste av 80- og 90-tallets musikkvideoer, liveopptredener og eksklusive intervjuer, 24 timer i døgnet, hele uken.

  Kanalplass: 113 Språk: Engelsk
 • Mezzo Live sender klassisk musikk fra verdens mest prestisjetunge konsertsaler. Her får du tilgang til de største musikalske arenaer rundt om i verden, operahus, konserthus, festivaler, dansesaler, og jazzklubber.

  Mezzo Live

  Mezzo Live sender klassisk musikk fra verdens mest prestisjetunge konsertsaler. Her får du tilgang til de største musikalske arenaer rundt om i verden, operahus, konserthus, festivaler, dansesaler, og jazzklubber.

  Kanalplass: 115
 • Fashion TV HD er størst på mote og sender 24/7. Kanalen dekker alt innen moteverdenen og følger tett de nyeste trendene fra de store motehusene i verden.

  Fashion TV

  Fashion TV HD er størst på mote og sender 24/7. Kanalen dekker alt innen moteverdenen og følger tett de nyeste trendene fra de store motehusene i verden.

  Kanalplass: 117
 • TCM er en 24-timers kanel som sender store klassikere fra alle epoker og sjangere. Kanalen er kjent for sin rike blanding av klassikere, Hollywood storheter og moderne favoritter. 

  TCM

  TCM er en 24-timers kanel som sender store klassikere fra alle epoker og sjangere. Kanalen er kjent for sin rike blanding av klassikere, Hollywood storheter og moderne favoritter. 

  Kanalplass: 103 Språk: Engelsk
 • Ginx TV er verdens første internasjonale tv-kanal dedikert til dataspill. Kanalen gir deg anmeldelser av nye spill, forhåndstitt på nye titler og spennende tips i spillene du er opptatt av akkurat nå. Ginx TV er den ultimate dataspillkanalen, 24 timer i døgnet.

  GINX

  Ginx TV er verdens første internasjonale tv-kanal dedikert til dataspill. Kanalen gir deg anmeldelser av nye spill, forhåndstitt på nye titler og spennende tips i spillene du er opptatt av akkurat nå. Ginx TV er den ultimate dataspillkanalen, 24 timer i døgnet.

  Kanalplass: 129
 • Extreme Sports Channel er den eneste tv-kanalen som nesten utelukkende viser ekstrem sport som skateboarding, motocross, freestyle, BMX, snowboard, ski, freeride, terrengsykling, surfing og masse, masse mer.

  Extreme Sports Channel

  Extreme Sports Channel er den eneste tv-kanalen som nesten utelukkende viser ekstrem sport som skateboarding, motocross, freestyle, BMX, snowboard, ski, freeride, terrengsykling, surfing og masse, masse mer.

  Kanalplass: 130
 • TV 2 Sportskanalen er kanalen med oppdaterte sportsnyheter, debatter, magasinprogrammer og live idrett, i tillegg til store begivenheter som OL i Sotsji 2014. Sender 24 timer i døgnet.

  TV 2 Sportskanalen

  TV 2 Sportskanalen er kanalen med oppdaterte sportsnyheter, debatter, magasinprogrammer og live idrett, i tillegg til store begivenheter som OL i Sotsji 2014. Sender 24 timer i døgnet.

  Kanalplass: 131
 • TRACE Sport Stars gir deg et innblikk i de store idrettsstjernenes liv utenom arenaen. Hør og lær om hemmelighetene bak suksessene, og hva som motiverer dem. 24 timer i døgnet. 

  TRACE Sport Stars

  TRACE Sport Stars gir deg et innblikk i de store idrettsstjernenes liv utenom arenaen. Hør og lær om hemmelighetene bak suksessene, og hva som motiverer dem. 24 timer i døgnet. 

  Kanalplass: 138
 • FIGHT SPORTS sender kampsport 24/7. Se verdenskjent og eksklusive livesendinger som "HBO Championship Boxing" og "Mega Fights". Her finner du blant annet MMA, kickboxing, Sumo, Karate og Judo.

  FIGHT SPORTS

  FIGHT SPORTS sender kampsport 24/7. Se verdenskjent og eksklusive livesendinger som "HBO Championship Boxing" og "Mega Fights". Her finner du blant annet MMA, kickboxing, Sumo, Karate og Judo.

  Kanalplass: 139 Språk: Engelsk
 • Motors TV er kanalen som viser motorsport 24 timer i døgnet. Her får du live-arrangementer, dokumentarer, nyheter og annet eksosfylt moro fra motorsportens verden, som Rally-VM og NASCAR.

  Motors TV

  Motors TV er kanalen som viser motorsport 24 timer i døgnet. Her får du live-arrangementer, dokumentarer, nyheter og annet eksosfylt moro fra motorsportens verden, som Rally-VM og NASCAR.

  Kanalplass: 140
 • Her får du storfilmer, klassikere og velkjente barnefilmer fra Svensk Filmindustri sitt rike filmsortiment. Kanalen sender 24 timer i døgnet uten reklameavbrudd.

  SF-kanalen

  Her får du storfilmer, klassikere og velkjente barnefilmer fra Svensk Filmindustri sitt rike filmsortiment. Kanalen sender 24 timer i døgnet uten reklameavbrudd.

  Kanalplass: 156
 • TV5 MONDE tilbyr det beste av fransk livsstil med fokus på gastronomi, mote og reise. Du finner også prisbelønte filmer, tv-serier og dokumentarer innen historie og kultur, samt internasjonal nyheter – For deg med kjærlighet til den fransk kulturen (programmene er tekstet på engelsk).

  TV5 MONDE

  TV5 MONDE tilbyr det beste av fransk livsstil med fokus på gastronomi, mote og reise. Du finner også prisbelønte filmer, tv-serier og dokumentarer innen historie og kultur, samt internasjonal nyheter – For deg med kjærlighet til den fransk kulturen (programmene er tekstet på engelsk).

  Kanalplass: 243 Språk: Fransk
 • TVE International er en av Spanias største TV-kanaler med en familievennlig profil.
Her får du spansk språk og kultur og gode nyhetsbulletiner, serier, dokumentarer, film, sport og undervisningsprogrammer. 

  TVE International

  TVE International er en av Spanias største TV-kanaler med en familievennlig profil. Her får du spansk språk og kultur og gode nyhetsbulletiner, serier, dokumentarer, film, sport og undervisningsprogrammer. 

  Kanalplass: 248 Språk: Spansk
 • Rai Uno er italiensk kvalitets-TV som er svært godt likt over hele Italia. Kanalen sender programmer som passer for hele familien. Kanalen byr på alt fra nyheter, aktualitetsprogram og talk-show, til konserter og kultur. 24 timer i døgnet.

  Rai Uno

  Rai Uno er italiensk kvalitets-TV som er svært godt likt over hele Italia. Kanalen sender programmer som passer for hele familien. Kanalen byr på alt fra nyheter, aktualitetsprogram og talk-show, til konserter og kultur. 24 timer i døgnet.

  Kanalplass: 252 Språk: Italiensk
 • 3 Sat er en tyskspråklig kanal med høykvalitetsprogrammer – både egenproduserte og fra de store tyske kanalene ZDF, ORF, SRG og ARD. Her får du opera, kunst, teater og musikkfestivaler, i tillegg til internasjonale spillefilmer tekstet eller dubbet på tysk.

  3Sat

  3 Sat er en tyskspråklig kanal med høykvalitetsprogrammer – både egenproduserte og fra de store tyske kanalene ZDF, ORF, SRG og ARD. Her får du opera, kunst, teater og musikkfestivaler, i tillegg til internasjonale spillefilmer tekstet eller dubbet på tysk.

  Kanalplass: 255 Språk: Tysk
 • TV Polonia er en polsk underholdningskanal for hele familien.  Du får kanalens egne produksjoner, kritikerroste dokumentarer, filmer, underholdings-, barne- og ungdomsprogrammer. Døgnet rundt.

  TV Polonia

  TV Polonia er en polsk underholdningskanal for hele familien.  Du får kanalens egne produksjoner, kritikerroste dokumentarer, filmer, underholdings-, barne- og ungdomsprogrammer. Døgnet rundt.

  Kanalplass: 260 Språk: Polsk
 • RTR Planeta er en russisk TV-kanal som gir deg siste nytt fra Russland, samt gode analyser av politikk, talk shows, kultur og økonomi. 24 timer i døgnet.

  RTR Planeta

  RTR Planeta er en russisk TV-kanal som gir deg siste nytt fra Russland, samt gode analyser av politikk, talk shows, kultur og økonomi. 24 timer i døgnet.

  Kanalplass: 268 Språk: Russisk
 • TRT Türk er en internasjonalt rettet tyrkisk tv-kanal som blant annet sender nyheter, dokumentarer, filmer og undervisningsprogrammer på tyrkisk.

  TRT Türk

  TRT Türk er en internasjonalt rettet tyrkisk tv-kanal som blant annet sender nyheter, dokumentarer, filmer og undervisningsprogrammer på tyrkisk.

  Kanalplass: 271 Språk: Tyrkisk
 • Tysk kanal med program for hele familien, med en god blanding av nyheter og magasiner, filmer, serier, show, komedie og sport. Særlig populære er egenproduserte serier, TV-filmer og sitcoms.

  RTL

  Tysk kanal med program for hele familien, med en god blanding av nyheter og magasiner, filmer, serier, show, komedie og sport. Særlig populære er egenproduserte serier, TV-filmer og sitcoms.

  Kanalplass: 272 Språk: Tysk
 • Tysk kanal som sender underholding for hele familien. Nyheter, gameshow, dokumentarer og sport.

  Das Erste

  Tysk kanal som sender underholding for hele familien. Nyheter, gameshow, dokumentarer og sport.

  Kanalplass: 273 Språk: Tysk
 • Al Jazeera Arabic er den arabiskspråklige verdens svar på BBC og CNN. Med hovedkvarter i Midt-Østen gir Al Jazeera sitt publikum alternative perspektiver på globale spørsmål, nyheter og aktualitetsstoff. Sendetid: 24 timer i døgnet.

  Al Jazeera Arabic

  Al Jazeera Arabic er den arabiskspråklige verdens svar på BBC og CNN. Med hovedkvarter i Midt-Østen gir Al Jazeera sitt publikum alternative perspektiver på globale spørsmål, nyheter og aktualitetsstoff. Sendetid: 24 timer i døgnet.

  Kanalplass: 277 Språk: Arabisk
 • Prime TV er en Pakistansk familiekanal som legger seg i selen for å formidle essensen, tradisjonen, livet og kulturen i Pakistan. Talkshow, dokumentarer, sport, nyheter og gode barneprogram

  Prime TV

  Prime TV er en Pakistansk familiekanal som legger seg i selen for å formidle essensen, tradisjonen, livet og kulturen i Pakistan. Talkshow, dokumentarer, sport, nyheter og gode barneprogram

  Kanalplass: 285 Språk: Pakistansk
 • Star Plus sender hovedsakelig på hindi og retter seg mot et sør-asiatisk publikum. Kanalen har et bredt spekter av underholdningsprogrammer og filmer i mange sjangre.

  Star Plus

  Star Plus sender hovedsakelig på hindi og retter seg mot et sør-asiatisk publikum. Kanalen har et bredt spekter av underholdningsprogrammer og filmer i mange sjangre.

  Kanalplass: 288
 • Star Gold sender hovedsakelig på hindi og retter seg mot et sør-asiatisk publikum. Du får det beste fra Bollywood og et bredt spekter av underholdningsprogrammer og filmer i mange sjangre.

  Star Gold

  Star Gold sender hovedsakelig på hindi og retter seg mot et sør-asiatisk publikum. Du får det beste fra Bollywood og et bredt spekter av underholdningsprogrammer og filmer i mange sjangre.

  Kanalplass: 289
 • Star Life OK er en kanal for det sør asiatiske publikum. Kanalen sender på Hindi. Kanalen er en underholdningskanal som sender filmer og underholdningsprogrammer for enhver smak.

  Star Life OK

  Star Life OK er en kanal for det sør asiatiske publikum. Kanalen sender på Hindi. Kanalen er en underholdningskanal som sender filmer og underholdningsprogrammer for enhver smak.

  Kanalplass: 290
 • Vijay TV er en ledende Tamilsk kanal. Kanalen sender generell underholdning, dramaer, de nyeste filmene og underholdningsprogrammer.

  Vijay

  Vijay TV er en ledende Tamilsk kanal. Kanalen sender generell underholdning, dramaer, de nyeste filmene og underholdningsprogrammer.

  Kanalplass: 292
 • Playboy TV byr på elegant voksenunderholdning for livsnytere av begge kjønn. Sendetid kl. 24.00 til 04.00. Med barn i huset - husk foreldrekontroll-funksjonen på tv-en.

  Playboy TV

  Playboy TV byr på elegant voksenunderholdning for livsnytere av begge kjønn. Sendetid kl. 24.00 til 04.00. Med barn i huset - husk foreldrekontroll-funksjonen på tv-en.

  Kanalplass: 310 Språk: Engelsk
 • Adult Channel er Europas erotiske kanal nummer én og byr på sensuell, myk og smakfull erotikk. Sendetid kl. 24.00-05.00. Med barn i huset - husk foreldrekontroll-funksjonen på tv-en.

  Adult Channel

  Adult Channel er Europas erotiske kanal nummer én og byr på sensuell, myk og smakfull erotikk. Sendetid kl. 24.00-05.00. Med barn i huset - husk foreldrekontroll-funksjonen på tv-en.

  Kanalplass: 311
 • Blue Hustler er en kanal som byr på voksenunderholdning av ypperste kvalitet. Du får sensuelle filmer og pirrende programmer. Sendetid: kl. 23-05.  Husk foreldrekontroll-funksjonen på TV-en dersom du har barn i huset.

  Blue Hustler

  Blue Hustler er en kanal som byr på voksenunderholdning av ypperste kvalitet. Du får sensuelle filmer og pirrende programmer. Sendetid: kl. 23-05.  Husk foreldrekontroll-funksjonen på TV-en dersom du har barn i huset.

  Kanalplass: 312
 • KANAL 10 sender kristne programmer fra inn- og utland. Sendeflaten er fylt med filmer, dokumentarer, morgen TV, musikk, talkshow, møter, kirkesamfunn, internasjonale og nasjonale nyheter.

  Kanal 10

  KANAL 10 sender kristne programmer fra inn- og utland. Sendeflaten er fylt med filmer, dokumentarer, morgen TV, musikk, talkshow, møter, kirkesamfunn, internasjonale og nasjonale nyheter.

  Kanalplass: 321
 • Gospel Channels programmer er tros-baserte med inspirerende og oppbyggende innhold.

  Gospel Channel

  Gospel Channels programmer er tros-baserte med inspirerende og oppbyggende innhold.

  Kanalplass: 325
 • På eSportTV får du over 2000 timer med direktesendinger der du kan se det beste fra eSport og gaming. Kanalen følger de ledende eSport-stjernene og retter fokus på de største internasjonale turneringene, profesjonelle ligaene, events og mesterskap.

  ESPORTSTV

  På eSportTV får du over 2000 timer med direktesendinger der du kan se det beste fra eSport og gaming. Kanalen følger de ledende eSport-stjernene og retter fokus på de største internasjonale turneringene, profesjonelle ligaene, events og mesterskap.

  Kanalplass: 128

TV-tjenester

T-We

Se TV hvor og når du vil

Smarte TV-tjenester som Start Forfra, innholdsrike TV-arkiver og TV på mobil og nettbrett.

t-We_660_2

TIDAL

Musikk

Med Grunnpakken får du fri tilgang til et enormt musikkbibliotek på mobil, PC og på TV-boksen.

musikk_dame660x390

Priser

I Grunnpakken får du de mest populære kanalene og 15 valgfrie TV-kanaler, radiokanaler, musikktjenesten TIDAL og tilgang til filmleie inkludert i prisen.

År 1

År 2

Etablering inkl. T-We Box *

2990,-

-

Grunnpakken a kr. 414,-/mnd

4968,-

4968,-

Programkort a kr 25,-/mnd

300,-

300,-

Totalsum per år

7398,-

4908,-

Månedspris
(inkl. programkort og nettilgang)

439,-

439,-

40faste+15valgfrie

Kanaler


I tillegg kommer frakt på kr. 129 og eventuelt fakturagebyr kr. 59,-

* Prisen inkl. T-We Box - vår ypperste dekoder m/opptak.

** Fra 1.juli øker prisen på Grunnpakken til 444,- pr mnd. Månedsprisen inkludert programkort og netttilgang blir da 469,-.

Ønsker du Grunnpakke TV. Sjekk her om vi kan levere på din adresse

Fakturagebyr frafaller etter første faktura ved bruk av AvtaleGiro og E-faktura.

 

Knalltilbud TV og bredbånd

Med både TV og bredbånd fra Canal Digital får du TV-pakke med stor valgfrihet, smarte TV-tjenester og lynraskt bredbånd til en svært fordelaktig pris.