Opprett ny e-postadresse

E-postadresse er inkludert i bredbåndsabonnementet. Slik setter du opp ny e-postadresse:
  1. Logg deg inn på telenor.no/minside

Registrer ny bruker om du ikke har en Telenor-bruker fra før.

2. Klikk på "Administrere e-postkontoer" under E-post i menyen til høyre.
  3. Trykk på knappen "Lag ny e-postadresse" (brukernavn@online.no) og følg instruksjonene.
  4. Det kan ta opptil en halvtime før adressen er operativ.

Dette er inkludert i e-post tjenesten:

• Mine sider kan du opprette 10 e-postkontoer (brukernavn@online.no)

• Hver konto har 2 GB lagringsplass

• E-postleser som lar deg sende/motta e-post, uansett hvor du befinner deg i verden: epost.telenor.no

• Kontoadministrasjon for passord og sperring/åpning av kontoer gjør du på Mine Sider.

• Alias, videresende e-post og mye mer gjøres rett i e-postleseren.