Sikkerhetspakke

Her kan du laste ned Sikkerhetspakken som er inkludert i bredbåndsabonnementet fra Canal Digital.
  1. PC må være koblet til Internett fra Canal Digital
  2. Last ned F-Secure
  3. Installer filen. Etter at du har lastet ned F-Secure vil du finne din lisensnøkkel her:

NB!
Oppgradering til F-Secure er kun tilgjengelig for Windows-brukere. Det foreligger ikke oppgraderingsmuligheter for andre opperativsystem som for eksempel Mac.

Får du ikke lastet ned sikkerhetspakken?

Dersom du har en eldre versjon av Windows, for eksempel Windows 95, 98 eller 2000, bør du oppgradere din pc. F Secure støtter Windows 8, Windows XP (32 bits versjon), Windows Vista (alle versjoner),Windows 7 (alle versjoner) og Windows 10 (alle versjoner).

Canal Digital kabelmodem

For å kunne laste ned sikkerhetspakken må din pc være koblet til internett via Canal Digital sitt kabelmodem.

Ofte stilte spørsmål om Sikkerhetspakken F Secure

Hvordan får jeg lastet ned F-Secure?
Hvordan får jeg lastet ned F-Secure?

Du kan laste ned F Secure her. Her vil det være en link for nedlastning av F-Secure og en link for å få lisensen. Du må først skrive inn ditt kundenummer før du kommer videre til å få lisens. Når du har lastet ned programmet og fått tildelt lisens, så kan programmet installeres.

Hvor finner jeg informasjon om min lisens?
Hvor finner jeg informasjon om min lisens?

Det finner du på våre sider om F Secure. Du ¨må være logget inn og koblet til Canal Digital for å få lisensnøkkelen.

Hvordan får jeg lisensnøkkelen?
Hvordan får jeg lisensnøkkelen?

Denne blir vist på lisenssiden her. Du må kopiere olisensnøkkelen inn i programmet. For å komme inn på siden for lisensnøkke så må du legge inn ditt kundenummer samt være koblet på via et Canal Digital-modem eller Fiber fra Canal Digital.

Jeg har problemer med å installere F-Secure
Jeg har problemer med å installere F-Secure

Dersom du har problemer med å installere F-Secure så kan det være at duhar virus på PC-en og at denne sperrer for installasjon av antivirus program. Du kan sjekke om du har virus her

Kan jeg installere F-Secure flere enn 1 gang på samme PC? F eks ved formatering av PC
Kan jeg installere F-Secure flere enn 1 gang på samme PC? F eks ved formatering av PC
Ja, det kan du. Hvis du avinstallerer F-Secure, og vil installere det på samme PC, så må du taste inn lisens-nøkkelen på nytt. Hvis du installerer F Secure på en annen PC får du spørsmål om du vil overta den eksisterende nøkkel.
Jeg har glemt passordet mitt til F-Secure. Hva gjør jeg?
Jeg har glemt passordet mitt til F-Secure. Hva gjør jeg?

Da må du legge inn lisensnøkkelen i gammelt passord-feltet. Og så må du legge inn et nytt passord.

Jeg har Windows 7, kan jeg få sikkerhetspakke fra dere?
Jeg har Windows 7, kan jeg få sikkerhetspakke fra dere?

Ja, vår versjon av F-Secure gjelder også for Windows 7.

Hvordan bestiller jeg flere lisenser via web?
Hvordan bestiller jeg flere lisenser via web?

Du får ikke tildelt en ny en lisens ved oppgradering til flere lisenser. Din eksisterende lisens blir bare ”oppgradert” til å gjelde for flere PC’er. Ved bestilling av flere lisenser blir den eksisterende lisensen nullstilt.

Du kan få opptil 5 ekstra lisenser. Det koster kr 10,- per mnd per ekstra lisens.

Flere lisenser kan bestilles her (må være koblet til Internett via Canal Digital kabelmodem eller fiber og ha logget inn på Min Side).

Dersom du bestiller flere lisenser via web, så kan oppdatering av dette ta opptil 3 timer.