Kanalsøk

Dekoderen vil oppdatere kanallisten automatisk når du skrur den av og på igjen.

Dersom du har behov for å gjøre dette selv finnes det to måter: Manuelt søk og avansert søk:

Manuelt kanalsøk

1. Trykk MENU på fjernkontrollen
  2. Velg INNSTILLINGER og trykk OK
  3. Velg INSTALLASJON og tast inn PIN-kode (1-2-3-4 om du ikke har endret den)
  4. Velg KANALSØK og trykk OK
  5. På skjermen kan du velge mellom Hurtigsøk og Avansert søk

Vi anbefaler HURTIGSØK. Velg dette søket ved å benytte piltast på fjernkontrollen og trykk deretter «OK». Boksen vil finne nye kanaler og oppdatere kanallisten.

Avansert søk

Ved valg av AVANSERT SØK vil boksen søke på alle tilgjengelige frekvenser. Dette er mer tidkrevende, og innstillinger som kanalplasser og favorittlister blir opphevet.

Stengt