Presse

Er du medlem av pressen finner du kontaktinformasjon og pressemeldinger her.

Pressekontakt

Telefon: 800 80 900

Siste pressemeldinger

Inngår samarbeid med Nettkino

(Fornebu/Oslo, 22. mars 2018) Filmer fra strømmetjenesten Nettkino blir nå åpnet for TV-kunder av Canal Digital Kabel og Telenor. Dermed vil norske kvalitetsfilmer være tilgjengelig i T-We så fort de begynner å bli utspilt på kino.

Les pressemeldingen her.

Øker farten på bredbåndet med 150 prosent

(Fornebu, 20. november 2017) Kundene får opptil 150 prosent mer fart når Telenor og Canal Digital Kabel nå trapper opp hastigheten på alle bredbåndsabonnement over fiber og kabel. Samtidig er  bredbånd med 500 Mbit/s tilgjengelig på over 550.000 adresser over hele landet.

Les pressemeldingen her.

Fulle sesonger av kjente tv-serier til Canal Digital

(Fornebu, 21. mars 2017) Nye avtaler med flere TV-selskap gjør at Canal Digitals kunder nå får inkludert flere tusen episoder med velkjente TV-serier i sine TV-abonnement.

Les pressemeldingen her.

Champions League til alle tv-kundene

(Fornebu, 1. mars 2017) Canal Digital Kabel styrker nå sports- og fotballtilbudet betydelig, og gir en halv million kunder tilgang til hele Champions League samt spansk og italiensk fotball ved å inkludere Viasat premium-kanaler i Grunnpakken.

Les pressemeldingen her.

TVNorge-kanalene tilbake på skjermen hos Canal Digital

(Fornebu, 11. februar 2016) Canal Digital og Discovery Networks har i dag blitt enige om en ny distribusjonsavtale. Det betyr at kundene nå får tilbake TVNorge og de andre Discovery-kanalene i løpet av de nærmeste timene.

Les pressemeldingen her.

Canal Digital fornyer og utvider avtalen med Turner 

(Fornebu, 9. februar 2016) Canal Digital og Turner er blitt enige om en ny distribusjonsavtale som gjør at TV-seerne i hele Norden får tilgang på flere filmer, serier, barneinnhold og nyheter.

Les pressemeldingen her.

Canal Digital mister retten til å sende Discoverys kanaler

(Fornebu, 1. februar 2016) TV-kanalene fra Discovery Networks vil være borte fra TV-pakkene til Canal Digital Satellitt og Canal Digital Kabel frem til partene kommer frem til en ny avtale. Canal Digital har ikke lenger tillatelse fra Discovery til å distribuere kanalene ettersom partenes avtale har utløpt. Discovery har tidligere avslått en forespørsel fra Canal Digital om å utsette fristen.

Les pressemeldingen her.

Discovery truer med å slukke sine TV-kanaler

(Fornebu 28. januar 2016) Discovery har i dag varslet at Canal Digitals kunder kan miste deres tv-kanaler i løpet av kort tid. Dersom de pågående forhandlingene mellom Canal Digital og Discovery Networks mislykkes vil ikke Canal Digital ha rettigheter til å distribuere TVNorge og de andre Discovery-kanalene til sine kunder i Norge. Det er ca. en million kunder som i så fall vil bli rammet av dette i Norge fra 1. februar 2016.

Les pressemeldingen her.

Stengt