WiMP: Musikkglede på tv, pc og mobil

Vi spanderer den norske musikktjenesten WiMP til deg som har digital-tv-abonnement fra Canal Digital. Du får tilgang til et omfattende musikkbibliotek med millioner av låter i alle genre, både gamle klassikere og det nyeste nye. Lytt til så mye du vil.

WiMP

I WiMP finner du millioner av låter fra hele musikkhistorien, helt uten reklame. Du søker deg enkelt fram til den musikken du vil høre på, eller du kan velge en av de mange inspirerende anbefalingene og spillelistene fra eksperter, artister og andre WiMP-brukere.

Nyhet! WiMP HiFi

WiMP er en førsteklasses musikktjeneste som streamer i lossless CD- kvalitet. Nyt favorittmusikken din i full HiFi-kvalitet på et bredt utvalg av systemer. Tjenesten er også tilgjengelig på PC/Mac, mobiler og nettbrett. WiMP er den første og eneste multimediatjenesten som også forbedrer musikkopplevelsen og integrerer både video og et musikkmagasin. Våre redaktørteam i WiMP gir musikkelskere interessante musikkanbefalinger, tips og oppdaterte spillelister når som helst. Gå til WiMP HiFi her

WiMP på TV-en

Alle kunder som har tilgang til WiMP gjennom sitt tv-abonnement, og som har aktivert tjenesten fra MinSide, kan benytte WiMP-tjenesten via T-We Box eller HD PVR (ADB 5720), eller den lille T-We Box Mini. Musikk du har tilgjengelig med WiMP på PC og mobiltelefon, og egne spillelister, er også tilgjengelig på dekoderen.

WiMP Basic

Millioner av låter!

 • Få tilgang til et enormt musikkbibliotek direkte på din PC/MAC
 • Du får WiMP Basic inkludert i ditt Canal Digital abonnement

Logg inn her

Inkludert

WiMP premium

Musikk på farten!

 • WiMP også på mobilen og iPad
 • Hør sanger uten netttilgang
 • Tilgang til spillelister uten pc/Mac

Logg inn her

49,-/mnd
(ordinært 99,-/mnd.)

WIMP Family

Til alle i familien!

 • Tre premium-abonnement
 • Gi familien sine egne WiMP-konto
 • Hør på det du selv vil, når du vil 

Logg inn her

129,-/mnd
(ordinært 297,-/mnd.)

Slik kommer du i gang:

 1. Logg inn på MinSide

  Du trenger ditt kundenummer for å opprette en ny MinSide-bruker om du ikke har en fra før.

 2. Aktiver WiMP

  Du må lage en WiMP-bruker for å benytte tjenesten. Eksisterende WiMP-brukere kan overføre sin konto til WiMP Premium på MinSide.

 3. Last ned og installer

  Når du har aktivert tjenesten kan du laste ned WiMP. Vil du ha WiMP på andre plattformer må du oppgradere ditt abonnement til Premium.

Du kan åpne hele spillelisten Best of 13! Årest beste låter i WiMP.

Tilbake til T-We

Nyhet! Nå med HiFi

Nyhet! WiMP HiFi

Nyt favorittmusikken din i full HiFi-kvalitet på et bredt utvalg av systemer. Tjenesten er også tilgjengelig på PC/Mac, mobiler og nettbrett.

Bestill på MinSide

Last ned WiMP

Etter at du har aktivert tjenesten på MinSide kan du laste ned WiMP.

Som Canal Digital kunde har du tilgang til WiMP på PC og Mac. Ønsker du WiMP på andre plattformer må du oppgradere til Premium.

Spørreundersøkelse

Hei, vi foretar for tiden en spørreundersøkelse.
Vi setter stor pris på om du kan sette av et par minutter til oss.