Grunnpakken

Dette er basispakken vår som følger med når du kjøper kabel-TV. Du kan selv sette sammen din egen kanalpakke. Grunnpakken består av 36 faste norske og utenlandske kanaler. I tillegg kan du velge dine 15 favorittkanaler fra et bredt TV-univers.

Har du allerede Grunnpakken? Velg kanaler på Min side

Grunnpakken

Vi har valgt ut 36 faste kanaler for deg, resten bestemmer du selv. I Grunnpakken får du fritt velge  15 av dine favorittkanaler fra et stort TV-univers.

Grunnpakken
grunpakken_mobil_bare-logoer

Kanallogo for NRK1 Kanallogo for NRK2 Kanallogo for NRK3 Kanallogo for TV 2 Kanallogo for TVNorge Kanallogo for TV3 Kanallogo for VGTV Kanallogo for FEM Kanallogo for MAX Kanallogo for VOX Kanallogo for Viasat 4 Kanallogo for TV6 Kanallogo for TV 2 Zebra Kanallogo for TV 2 Livsstil Kanallogo for TV 2 Humor Kanallogo for Lokal-TV Kanallogo for National Geographic Channel Kanallogo for Animal Planet Kanallogo for FOX Kanallogo for TLC Kanallogo for TNT Kanallogo for Comedy Central Kanallogo for BBC Brit Kanallogo for BBC Lifestyle Kanallogo for BBC World News Kanallogo for CNN Kanallogo for TV 2 Nyhetskanalen Kanallogo for Travel Channel Kanallogo for History HD Kanallogo for Disney Channel Kanallogo for Nickelodeon Kanallogo for Cartoon Network Kanallogo for Eurosport 1 Kanallogo for Eurosport Norge Kanallogo for Discovery Channel Kanallogo for BBC Earth

+ 15

valgfrie kanaler

Priser

I Grunnpakken får du 36 faste og 15 valgfrie TV-kanaler, radiokanaler, musikktjenesten WiMP og tilgang til filmleie inkludert i prisen.

År 1

År 2

Installasjon*

2490,-

-

Grunnpakken a kr. 384,-/mnd**

4608,-

4608,-

Programkort a kr 25,-/mnd

300,-

300,-

Totalsum per år

7398,-

4908,-

Månedspris
(inkl. programkort, eks. installasjon)

409,-

409,-

36faste+15valgfrie

Kanaler


I tillegg kommer frakt på kr. 129 og eventuelt fakturagebyr kr. 49,-

(*) Prisen gjelder nyregisterering av kabel-tv på adressen og inkluderer en T-We Box Mini.  Ønsker du heller en T-We Box med opptaksmuligheter er prisen 3.490,-. 

Dersom kabel-tv allerede ligger i husveggen og det er snakk om oppkobling vil prisen være kr. 1290,- inkl. T-We Box Mini og kr. 2990,- ved  valg av  T-We Box (dekoder m/opptak)

Ring tlf 06090 for bestilling

Fakturagebyr frafaller etter første faktura ved bruk av AvtaleGiro og E-faktura.

 

Valgfrie kanaler

Du kan fritt velge inntil 15 kanaler fra den valgfrie delen nedenfor. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at alle kanaler ikke er tilgjengelig i alle nett. Kanaler velger du inne på Min side.